קורונה הצילווו! מה קורה עם ההסעות בחנ"מ?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מתי מתחילים?

ו...למה אני לא מצליחה לבחור מקדם?

• הוסף לסימניות
כל עירייה מחליטה לבד האם לאשר או לא
ק"ג
אשדוד
נתיבות
אישרו יש עוד

• הוסף לסימניות
לא עילית.
מדברת ממידע על תלמיד שמגיע בהסעה ממודיעין לירושלים

• הוסף לסימניות
בקיצור, רק איפה שיש חרדים אין הסעות.:mad:

• הוסף לסימניות
בקיצור, רק איפה שיש חרדים אין הסעות.:mad:
ממש לא נכון, זו החלטה של העירייה. יש עיריות שמחמירות ויש שפחות.
ולכן זה לא קשור לאפליית חרדים, אולי ההפך, עיריות של ערים חרדיות החליטו להחמיר על עצמן.
מידיעה.

• הוסף לסימניות
מעלה אדומים, ביתר ,בית שמש יש הסעות
בני ברק0- עד להודעה חדשה אין...

• הוסף לסימניות
אני מאוד שמחה שהעיריות מחמירות על עצמן. גם אני באופן אישי נוהגת כך. אבל פה העיריות מחמירות על עצמן בהכנסת היד לכיס. כי קשה להן לתקצב פי 2 הסעות- שאז לכולי עלמא זה בסדר.
וגם אני מדברת מידיעה.

• הוסף לסימניות
הסעות כרגע זה כנראה לא רלוונטי
כי אסור לנסוע יותר מ3 אנשים ביחד אז מה יתקצבו הסעה לכל ילד+מלווה?

• הוסף לסימניות
כי אסור לנסוע יותר מ3 אנשים ביחד אז מה יתקצבו הסעה לכל ילד+מלווה?
מה עם מוניות? אפשר גם בלי מלווה (מלבד במקרים ספציפיים).
תגידו אתם, מה זה מועיל שמחזירים את הח"נמ ללא הסעות?

נכתב מתוך מצוקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה