הצילו! איבדתי מידע חשוב מאוד במייל!

• הוסף לסימניות
היתה לי תיבת מייל של בזק
ואתמול בצהרים ארעה תקלה ואין לי יותר את הכתובת הזאת.
אין לי גישה MY MAIL כי בזק סגרו לי את התיבה.
(כנראה בגלל שעברתי לפני שנה לנטוייזן)

את החומר שהיה באאוטלוק - יש לי בחסדי ה'
אבל- אני לא יודעת איך אני יכולה לקבל הודעות או לעשות ניוד כתובת או כל רעיון אחר
כדי לקבל את המיילים מהכתובת הקודמת.

מדובר במאות מקומות שנתתי את כתובת המייל שלי:
אשראי, חברת חשמל, ועוד גופים חשובים מאוד.
מה עושים???

• הוסף לסימניות
אין רעיונות?

• הוסף לסימניות
להתקשר לבזק ולהתחנן בפניהם, או לחלופין לרכז את כל הכתובות ולשלוח לכולם מייל עם הודעה על שינוי - מה שנראה פחות מעשי.
צר לי :(

• הוסף לסימניות
מישהו כתב פה באחד הפורומים שעל פי חוק חייבים להשאיר לך את הכתובת מייל שלך, לא יודע אם זה מאומת, ואם כן אם חייבים לתת לך את כל החומר או רק בעלות על הכתובת מייל הזו.
תנסי להריץ חיפוש...

• הוסף לסימניות
את המיילים הנכנסים והיוצאים, למזלי יש לי באאטלוק
אבל את הכתובת שלי אין לי יותר
כך שלקבל חשבונות, הודעות, לקוחות ועוד אין לי איך לתקשר יותר.

כל שינוי כתובת זה מילוי טפסים שאני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל ולמי לפנות,
אני לא זוכרת את כל מי שנתתי לו את כתובת המייל שלי.

אין כזה דבר ניוד או משהו?
אני ממש אובדת עיצות!

• הוסף לסימניות
השרת וחשבון הדואר בידיהם של בזק, כך ש...... :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה