הצילו! איך מצילים חומר חשוב מדיסק שרוט?

• הוסף לסימניות
יש לי דיסק עם חומרים מאד חשובים, אבל כרגע הוא "צמח" בגלל השריטות שמעטרות את גבו,
מישהו יודע איך אפשר להציל אותו?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
את גבו או את פניו?
אם זה גבו אז אין מה לעשות (החומר עצמו נשרט)

• הוסף לסימניות
למה אין? יש דרכים לשחזר.
רוצים פתרונות? בקשו יפה...

• הוסף לסימניות
הקטע הוא שבתחילה הוא התגבר על עצמו ועבד (מלבד קריץ פה ושם)
ופתאום הוא שבק חיים, והמחשב לא מזהה אותו.
האם יש אפשרות להציל לפחות חלק ממנו? (אפילו שיקרטע מעט, אבל יותר טוב מכלום)

• הוסף לסימניות
ידוע לי שכונני דיסקים חדשים מצליחים לקרא מבעד לשריטות.
נסו לחפש אחד שקנה כונן חדש...
אבל זה שוחק שם משהו. אז כדאי להיזהר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;753633:
למה אין? יש דרכים לשחזר.
רוצים פתרונות? בקשו יפה...
אם הציפוי התקלף אז אין מה לעשות (לא לשחזר!)
אני מבקש יפה :)

יש אפשרות לגבות את החומר שכן נמצא על הדיסק (מהחומר החסר הוא יתעלם) אני מכיר כלים בלינוקס בשביל זה אבל אני מאמין שיש גם לווינדוס

• הוסף לסימניות
...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה