כללי הצילו! איך משחזרים קובץ פוטושופ שנהרס?

• הוסף לסימניות
עבדתי (הרבה זמן, אין צורך לציין) על קובץ פוטושופ. באחת הפעמים שעבדתי עליו המחשב כבה לפתע, וכשהדלקתי אותו שוב, ופתחתי את הקובץ, כל מה שראיתי זה שכבה אחת של רקע שחור.

הקובץ שוקל אותו דבר ובתצוגה המקדימה של וינדוס אני רואה את הקובץ, אבל בכל פתיחה בפוטושופ, אני רואה, כאמור, רק רקע שחור.

יש למישהו מושג איך מחזירים את הגלגל?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אם זה win7, קליק ימני>שחזור גירסאות קדומות.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
"אין גרסאות קודמות זמינות"

• הוסף לסימניות
יש מצב לשחזר, או שאתחיל הכל מחדש?

קבצים מצורפים

• צילום-מסך.jpg
    KB 395.2 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
אולי תנסי להעתיק את הקובץ

• הוסף לסימניות
ניסיתי להעביר לנייד, וזה פתח לי קובץ שחור ללא שכבות.

• הוסף לסימניות
לפי המשקל, נראה שהשכבות נשמרו...

נסו לשנות את שם הקובץ.

• הוסף לסימניות
תעתיקי את הקובץ לתיקיה אחרת ואז תשני שם

• הוסף לסימניות
ניסיתי להעתיק לתיקיה אחרת ולשנות שם, וזה לא עבד.

הקובץ לא מוכן שיעבדו עליו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;569409:
אם זה win7, קליק ימני>שחזור גירסאות קדומות.

בהצלחה.

תודה רבה, לפחות למדתי שצריך להגדיר את ההגדרה הזאת, משום מה זה לא היה מוגדר אצלי.

תודה רבה לכל מי שניסה לעזור.
נראה לי אני הולכת להגיד עליו קדיש ולהתחיל מחדש.

• הוסף לסימניות
שניה לפני שאת אומרת קדיש...
תני כמה שקלים לצדקה-
אני יודעת שזה לא תשובה מקצועית אבל זו תשובה עם הרבה נסיון במצב הזה.
ואם לא הלך כפרת עוונות (וגם הרווחת מצווה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;569861:
שניה לפני שאת אומרת קדיש...
תני כמה שקלים לצדקה-
אני יודעת שזה לא תשובה מקצועית אבל זו תשובה עם הרבה נסיון במצב הזה.
ואם לא הלך כפרת עוונות (וגם הרווחת מצווה)

כמובן, זה הדבר הראשון שאני משתדלת לעשות לפני שאני מצפה בכלל שיקרה איזה נס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה