כללי הצילו!!! איך עושים שחזור???

• הוסף לסימניות
אני עובדת כבר שבועיים על חוברת בעל 120 עמודים באנדיזיין.
בטעות (ככה זה שעובדים בשעות לא שעות בלילה) דיללתי עמודים ושמרתי על אותו שם- נשאר לי קובץ בעל שתי עמודים בלבד!!!

יש אופציה לעשות שחזור??? כיצד?

• הוסף לסימניות
yyyyyyyyyyyy
משתתפת בצערך
תנסי לעלות שאלה גם בפורום תוכנה ורשתות יש שם משהו שעושה שחזורים אבל שחכתי איך קוראים לו
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavak;843017:
אני עובדת כבר שבועיים על חוברת בעל 120 עמודים באנדיזיין.
בטעות (ככה זה שעובדים בשעות לא שעות בלילה) דיללתי עמודים ושמרתי על אותו שם- נשאר לי קובץ בעל שתי עמודים בלבד!!!

יש אופציה לעשות שחזור??? כיצד?

דרסת את הקובץ? או שמחקת אותו?

• הוסף לסימניות
דרסתי.
כלומר- כלומר מחקתי עמודים לצורך מסוים ובמקום לשמור תחת שם חדש שמרתי תחת אותו שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavak;843023:
דרסתי.
כלומר- כלומר מחקתי עמודים לצורך מסוים ובמקום לשמור תחת שם חדש שמרתי תחת אותו שם.

חפש בכונן C:
בתקיה TMPE או משהו כזה אם יש שם קובץ זמני

ואם לא, אז פשוט לעבוד מחדש :(

• הוסף לסימניות
אולי להתקשר ישיר לאדובי יכול להיות שיש להם עצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מה לא;843050:
אולי להתקשר ישיר לאדובי יכול להיות שיש להם עצה

ואולי לקופת העיר? גם להם יש...

תכלס', אם תרצה לשלם יקר לטכנאי שיאתר לך את הקובץ - הרי טוב, ואם לא - תעבוד מחדש... :(

• הוסף לסימניות
יו, ליבי עליך.
זה קורה לפעמים עד שלומדים.
השבוע נמחק לבעלי קובץ חידושים שהוא כותב בו כבר כמה שנים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה