הצילו, אין לי בלונים במנגה

• הוסף לסימניות
כבר ניסיתי לקבל עזרה בענין בעבר ולא הצלחתי...
אין לי את האפשרות של הבלונים המוכנים במנגה.
המצוירים לבד נורא יפים, אבל לספר שלם... בררררר
מישהו יכול לעזור לי בענין?
ממש רווח והצלה יעמדו ליהודים,
אני יודעת שזה בלגן - אבל אולי תחפשו במחשב איזו תיקיה שעונה על השם של תיקית הבלונים בתוכנה או משהו?
להצלתכם אשמח מאד, המייל שלי בחתימה.
תודה רבה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
בבקשה, מקווה שזה יעבוד

קבצים מצורפים

• Dialog Balloon Material.rar
    3.3 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
כבר תודה!!!!
הולכת לבדוק

• הוסף לסימניות
לא משתמש בזה ... נראה ממוחשב מדי
ידני הכי טוב

• הוסף לסימניות
בכל זאת רוצה את האופציה..
בתפריט שנפתח מימין כתוב לי 'בגינרס אסיסטנט', אולי פה הבעיה?
הרי יש בהתקנה 2 אפשרויות... אולי בטעות בחרתי את המתחילים?
אם כן איך משנים את זה?
משום מה להסיר את ההתקנה לא הצלחתי.

• הוסף לסימניות
ה-למתחילים לא מפריע
אם את רוצה ליבא את הבלונים משם אז יש מתחת ל"מתחילים"
הרבה חלוניות קטנות ושם האפשרות ליבא דרך מאטיריאלס

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 155.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
בחלון הטקסט כשאת מתחילה לכתוב יש שם אפשרות של תחימת הכתב בתוך בלוןי דיבור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה