"הצילו "אין לי מקום בכונן

• הוסף לסימניות
איזה קבצים אני יכולה לנקות בכונן C בהקשר לתוכנות
פרימייר
אפטר
פוטו
ואיפה אני מוצאת את התיקיות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש הרבה אשכולות בנושא, תוכלי לעשות חיפוש.
מה שכן - את התיקיות הכבדות במיוחד תעבירי לדיסק D , את יכולה גם ליצור להם קיצור דרך לשולחן העבודה.

גם לי לפני כמה חודשים כמעט נגמר דיסק C ולא יכלתי לעשות כלום על המחשב מראש שלא היה לו מקום.
העברתי כמה תיקיות כבדות לדיסק D עם קיצור דרך לשולחן העבודה, והתפנה לי מלללאאאאאאאאאאאאאאאאאא מקום!:)

• הוסף לסימניות
תיקיות
Adobe Premiere Pro Preview Files
Media Cache Files
Media Cache

אם הפרויקטים יצטרכו אותם הם ייצרו אותם מחדש

• הוסף לסימניות
הכונן C שלי רק עם תוכנות אין שם שום חומר.
לא מאמינה בלשים חומר על כונן זה

לא מצאתי את הפיילים שדיברתם עליהם
אפשר להיות יותר ספציפיים
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אכן אם אין לך תיקיות עבודה על כונן C
אז התיקיות האלו לא אמורות להיות שם

• הוסף לסימניות
פופקו לימד אותי :)
תחפשי בכל המחשב את הסיומות הבאות
XMP.
CFA.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני מוסיף למחוק תיקיות
Adobe Premiere Pro Preview Files
Media Cache
.pek
--
וכל זה כשהתוכנה סגורה כמובן

• הוסף לסימניות
1 טרה

• הוסף לסימניות
יש ך אולי אוטלוק או תוכנה דומה שמורידה לך את כל המיילים למחשב?
כזה דבר לקח לי פעם מעל 50GB
מה שאפשר לעשות לבחור תיקיות בכונן C ולבדוק איזה תיקיה זוללת לך את המקום.
ולהכנס אליו, עד שתגלי מי הגנב...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הורדתי קבצי .XMP
והתוכנת פרימייר מסרבת לעלות
עכשיו באמת הצילו

• הוסף לסימניות
הורדת קבצים עם סיומת (נקודה).XMP?

• הוסף לסימניות
מורידה קבצים זמניים של אפטר מהtmp
בהצלחה עם האתגר החדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה