כללי הצילו! אינדיזיין מסרבת בתוקף לבצע את הפקודה הזאת:

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 1.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
כנראה אתה משתמש ב-SPAN COLUMNS. כדי ליישר את הטורים אינדיזיין מוותרת על כמה תכונות, ביניהן זו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;551882:
כנראה אתה משתמש ב-SPAN COLUMNS. כדי ליישר את הטורים אינדיזיין מוותרת על כמה תכונות, ביניהן זו.
סוף סוף הבנתי למה תמיד אני מסתבך עם זה!
אינדיזיין כזו טיפשה? לפי מה שהבנתי בתג אין את הבעיות האלו.

• הוסף לסימניות
גם תג מוותרת על תכונות כדי ליישר טורים, אבל בצורה חכמה בהרבה, וגם אפשר ע"י פקודות לשנות את סדר העדיפויות.

• הוסף לסימניות
תכלס' מה עושים? אני גם רוצה טורים ישרים, והאמת שגם את זה אינדיזיין לא ממש עושה למרות כל התחנונים.
יש לה משהו נגדי!!! אוףףף:mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
כדאי שתעלה דוגמה עמוד אחד

• הוסף לסימניות
זה מסביר למה אני מתכוון?
יוצא לי כותרת בסוף עמוד, וגם הטורים לא מתיישרים, וגם אם אני לא מיישר אותם זה לא עוזר.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 224.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
והגדרתי את הטורים בסגנון הטקסט, לא למסמך, כדי שלא ישפיע על שאר הסגנונות. אם הייתי מגדיר את המסמך כבעל שלשה טורים - היתה לי דרך להוציא סגנונות מהטורים?
חוץ מזה לא מצאתי פקודה של ישור טורים בתוך תפריט הסגנון, ונראה שהמיישר טורים של המסמך לא משפיע עליו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה