כללי הצילו אינדיזיין קרס רגע לפני שהספר יורד לדפוס.

• פותח הנושא od
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אחרי שעימדתי בעזרת חברי פרוג הנהדרים ספר של שלוש מאות עמודים (קודש) והכל היה מסודר כהלכה, נותר רק להוסיף ' זיח תורני' בשורה השניה. קניתי סקריפט לזה ממיודעינו HARBS, התקנתי לפי הוראותיו המסורות. הפעלתי והכל היה נראה נחמד.

פתאום!, האנידיזיין נסגר שוב ושוב, ולא מוכן כבר להפתח סגרתי את המחשב ולא עוזר, יש הערה לעשות אתחול לאינדיזיין.
מה עושים?
מחר הספר אמור לרדת לדפוס?
רחמנים בני רחמנים הצילו את האשה האומללה...

• הוסף לסימניות
קונטרול - אלט - שיפט עם עליית אינדיזיין, ולהסיר העדפות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gchw;346536:
קונטרול - אלט - שיפט עם עליית אינדיזיין, ולהסיר העדפות
בצעתי, לא עוזר,
חוץ מזה כבר מחקתי מזמן את הסקריפט וכל מה שהוספתי לפני הקריסה, ליתר בטחון.
וזאת התוצאה:

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 30 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
כשהוא ישאל אותך RECOVER תגידי לא, יכול להיות שיעזור,
יש לך לפחות את רוב החומר בPDF?

• הוסף לסימניות
כנראה שהמחשב שלך חלש
אני לא נתקלתי בבעיה הזאת.

ואת הסקריפט אני מפעילה תמיד לפני העימוד

• הוסף לסימניות
המחשב שלי עמיד בפני קבצים כבדים מאוד בפרימייר, לא אסכים שיעליבו אותו
הבעיה שלי היא לא הקובץ של הספר, אלא האינדיזיין שלא נפתח! הוא נפל לבלי קום,
ואני אנא אני באה?
לאתחל שוב את המחשב ידרוש ממני עבודה רבה בריקון החמרים. איך מפעילים אותו שוב?

• הוסף לסימניות
למיקרוסופט, אין לי אפשרות לשלול את הRECOVER הוא פשוט לא שואל אותי, אלא סוגר!
מענין אם הקובץ יפתח במחשב אחר, אין לי דרך לבדוק זאת, אני צריכה מחשב אחר עם אינדיזיין.הקובץ שוקל 30 מ"ב מישהו מוכן לקבל אותו מכווץ (2 מ"ב) ולבדוק רק מה שלומו?
תודה

• הוסף לסימניות
נסי לשלוח אלי בגמבו מייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תוסיפי לתיקיה באופן ידני מה שנראה לך צריך להיות מקושר
משום שאת לא עושה פאקט

• הוסף לסימניות
עוד רלוונטי?

• הוסף לסימניות
מישהו הציע לי לבדוק וירוס במחשב, זה בבדיקה כרגע,
ורד, תודה, אך הקובץ בסדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה