עזרה הצילו.... אני מצוננת סוג של התחלת סינוסיטיס, תנו לי עצות להקלה דחוווווף

• הוסף לסימניות
תנסי מי מלח באינלהציה משחרר מאד מאד!
בזמנו רופאת המשפחה אמרה לי שמותר לקחת קרלינז החל משבוע 12 (די דומה לאקמול סינוס ושות' רק בלי המשכח כאבים)
אבל תשאלי את הרופא שלך.

• הוסף לסימניות
אני מרגישה שכל הפנים והראש אטומים מהנזלת השקופה והמימית
נזלת שקופה ומימית היא לא בדיוק הסמפטום של סינוסיטוס.
בסינוסיטוס הנזלת כבדה וירוקה (מדולקת)
יכול להיות שזאת התחלה של סינוסיטוס.
ממליצה לך כמובן ללכת לאבחון ולקבל אנטיביוטיקה במידת הצורך.

ובינתיים את יכולה להקל, שימי את הפנים בזהירות מעל לקערת מים רותחים וכסי את הראש במגבת גדולה, כך האדים מתרכזים וחודרים למערכת הנשימה.

מזדהה איתך לגמרי, לפעמים הכאבים הם בלתי נסבלים.:(

• הוסף לסימניות
אני גם סובלת מזה המון.... ולקחתי תמיד אנטיביוטיקה הכי חזקה שיש... עד שהתחתנתי ולא יכלתי....
מצאתי את הטיפות האלה ומאז.... אני אף פעם לא לוקחת אנטביוטיקה, רק את זה....
מה יש בטיפות האלה?

• הוסף לסימניות
שמן עם שמן אתרי לבנדר למרוח מעל הגבות איפה שהסינוסים העליונים ועל האף לצדדים

• הוסף לסימניות
לי בפעם האחרונה חוץ מאנטיביוטיקה הרופא נתן איזשהו תרסיס להתיז בחלל האף, שחרר ממש את הגודש, והקל מאד!!

תרגישי טוב!

• הוסף לסימניות
מנסיון רב
לעמוד כמה דקות מול קומקום חשמלי להרים א המכסה כדי שלא יגיע לריתחה מקסימלית ויכבה
לנשום את האדים כמה שאפשר
זה מחטא את כל קני הנשימה ומשחרר את הסינוסים
כך כמה פעמים רפואה שלמה

• הוסף לסימניות
סגולה מהרבהנית קנייבסקי ז"ל:
לערבב מים עם מעט קמח וגרגרי חרדל (קונים בחנויות טבע). לשים על חיתול בד, לקשור מסביב לראש, על המצח ולישון כך לילה. אם לא עוזר לעשות שוב לילה נוסף.
עוזר מאד מאד.
רפו"ש

• הוסף לסימניות
מנסיון רב
לעמוד כמה דקות מול קומקום חשמלי להרים א המכסה כדי שלא יגיע לריתחה מקסימלית ויכבה
לנשום את האדים כמה שאפשר
זה מחטא את כל קני הנשימה ומשחרר את הסינוסים
כך כמה פעמים רפואה שלמה
לא הייתי רוצה לשתות קפה ממים שהורתחו בקומקום הזה...

• הוסף לסימניות
הי מקפיצה..
יש לי גם כאבים בצד ימין בעין מעל העין, בגבה במצח ובראש מאחורה.
כאבים שבאים והולכים.
הרופא הפנה אותי לסיטי ראש.
הלכתי לרפלקסולוגית, אמרה שזה סינוסיטיס, שיחררה ועברו הכאבים.
הכאבים חזרו שוב, יש ימים שכואב יותר, ויש שפחות.
אני בהתלבטות אם לעשות סיטי
מה הייתן עושות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה