עזרה הצילו.... אני מצוננת סוג של התחלת סינוסיטיס, תנו לי עצות להקלה דחוווווף

• הוסף לסימניות
אני עם גודש נוראי באף החל מאזור המצח העיניים דומעות האף נוזל ללא הפסקה והעצמות כואבות
אקמול לא עוזר ולא מקל
הבו עצות בדחיפות איך להקל
הילדים שלי כבר מסכנים....
כל היום מאמי לא מרגישה טוב....

• הוסף לסימניות
אני עם גודש נוראי באף החל מאזור המצח העיניים דומעות האף נוזל ללא הפסקה והעצמות כואבות
אקמול לא עוזר ולא מקל
הבו עצות בדחיפות איך להקל
הילדים שלי כבר מסכנים....
כל היום מאמי לא מרגישה טוב....
לי מאד עזר אקמול צינון שווה לנסות...

• הוסף לסימניות
בעבר היה לי כאבים חזקים מאוד בראש מתמשכים מיום ליום כמו שלא היה לי אף פעם, ולא ידעתי מה זה. חשבתי שזה אולי המחלה.
היתה רופאה שהביאה לי משכך כאבים חזק ולא עזר.
רופא אחר אמר שזה שריר תפוס והוא צריך לשחרר את זה.
רופא אחר שלח אותי לבדיקת סיטי ראש בהדסה ושם גילו שזה היה סיניסיטוס.
שם הביאו לי זינט ולאחר כמה ימים זה עבר.
מומלץ בכל מקרה ללכת לרופא שיבדוק באמת מה זה ואולי יתן תרופה או מה שצריך.

• הוסף לסימניות
חוץ ממשככי כאבים למיניהם
לאכול הרבה חמוציות.

• הוסף לסימניות
אם את בטוחה שזה סינוסטוס אני מאוד ממליצה לך לקחת את הטיפות של הרב מירושלים!!

• הוסף לסימניות
אם את בטוחה שזה סינוסטוס אני מאוד ממליצה לך לקחת את הטיפות של הרב מירושלים!!
אני לא בטוחה בכלום עכשיו ......
אני מרגישה נורא
איך אני יכולה לדעת אם זה פשוט צינון חזק עם שפעת
או כן התחלה של סיניסיטוס?

• הוסף לסימניות
אני מרגישה נורא
תנסי ללחוץ תחת העיניים אם כואב לך / כשאת מורידה ת'ראש למטה כואב לך סימן שזה סינוסיטוס....
רפואה שלימה

• הוסף לסימניות
אני מרגישה נורא
(איך עושים פה את הציטוט הממוסגר?)

לי היה לפחות 5 פעמים, ברמות שונות. לכאורה מה שאת מתארת זה סינוסיטוס.
זה בד" עובד על צד אחד של הפנים, שהכל שם כואב! הראש, העצם מתחת לגבה,העין דומעת, עצם הלחי, השיניים בצד הזה!(פעם ראשונה לא הבנתי מה קרה פתאום שצצו לי כאבי שיניים) וכמובן גודש נוראי. בהחלט לא נעים. לפעמים זה היה לי ברמה קלה, ולקחתי רק דקסמול סינוס, והיו 2 פעמים קשות שנתנו לי אנטיביוטיקה. בגדול אפשר לנסות להסתדר בלי.

כמו שאמרו, אמבטיה חמה, עם מים זורמים על הראש והפנים, מקל ומרגיע.
אני גם לוקחת כוס מים רותחים, יושבת ליד שולחן, מתכופפת קצת ופשוט נותנת לאדים להיכנס לאף (לכסות את השפתיים ביד, כי זה חם להן מידי). עוזר מאוד לזמן מה.רק בזהירות...

תרגישי טוב!! באמת!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לחץ.......... ולכל הרופאים החדשים ברוכה הבאה.

• הוסף לסימניות
חוויתי לפני שנה. לא נעים בכלל!!!
לשים מלח גס בגרב ולחמם (במיקרו, לדוג')
להניח באזור הכואב. זה מרגיע מאד!!!
היום היה כתוב בפטנט רשום בהמודיע
לקחת מלח ביתי, לשים בציפה של כרית ולישון על זה. מרגיע מאד.

• הוסף לסימניות
@עשרים ושתיים , כאחת שסובלת מזה המון, לצערי, מה שעוזר זה דקסומול סינוס, אוטרימר (מי מלח), והמון מים חמים באמבטיה על האיזור.
אם אסור לך עכשיו דקסומול, אז תשתמשי לפחות באוטרימר (הרגיל מותר), וכמה שיותר מים חמים.
תרגישי טוב!!

• הוסף לסימניות
כאחת שסובלת מזה המון
אני מאוד ממליצה לך לקחת את הטיפות של הרב מירושלים!!
אני גם סובלת מזה המון.... ולקחתי תמיד אנטיביוטיקה הכי חזקה שיש... עד שהתחתנתי ולא יכלתי....
מצאתי את הטיפות האלה ומאז.... אני אף פעם לא לוקחת אנטביוטיקה, רק את זה....

• הוסף לסימניות
להקלת גודש באף (כבד, שגורם לסינוסיטוס) עוזר מאד לטפטף כמה טיפות של שמן אקליפטוס בתוך כוס עם מים חמים ולשאוף את האדים, אפשר לשים חיתול בד על האף אם זה חריף מידי, זה פותח את דרכי הנשימה ומקל מאד על הגודש.
אפשר לעשות קיצור דרך ולשים טיפונת שמן בפתחי האף אבל זה למיואשים בלבד כי זה שורףף אבל עוזר בשניות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה