הצילו את הלקט

• הוסף לסימניות
קניתי (למה?) לקט ירקות של חסה כרוב וגזר,
דרוש מתכון לשידוך המורכב.
תודה!!!!!

• הוסף לסימניות
תוסיפי כרוב לבן,

לפני ההגשה ערבבי (אני עושה את הכל, אבל אפשר לבחור את מה שנראה לך..)

100 גרם חמוציות
פרוסות שקדים
שביבי בצל (שעברו אפיה של כמה דקות בתנור )
שומשום קלוי
והרוטב כמובן:
חצי כוסשמן
חצי כוס מים
3 כפות סוכר
כף אבקת שום
כף מיונז
כפית מלח
כףרוטב סויה
כפית חרדל (לבחירה)
פלפל שחור1
כף לימון

• הוסף לסימניות
שפכי מעל רוטב אלף האיים, זרקי חמוציות וערבבי- תוך 3 שניות יש לך סלט מרגש.

• הוסף לסימניות
נוי, יש לי בעיה, הרופא אמר שאסור לי להתרגש יותר מידי והסלט שלך כבר מתחיל לרגש אותי.
יש לך פיתרון אחר?

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי,
ורוצה להכין מתבל לבן.
מגישים את הסלט ועליו שופכים את המתבל בכמות מתאימה ומעל מניחים מציות קטנות ודקיקות בטעם שמנת.
המראה משובב ובטעם של עוד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל את המתכון של המטבל הלבן הזה?

את הטעם אני מכירה ומאד אוהבת, אבל אף פעם לא קיבלתי מתכון מדויק...

תודה
חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;737060:
נוי, יש לי בעיה, הרופא אמר שאסור לי להתרגש יותר מידי והסלט שלך כבר מתחיל לרגש אותי.
יש לך פיתרון אחר?
שימי במקום רוטב אלף האיים: חריין, חרדל אמיתי, רוטב צ'ילי חריף, עמבה הודית, חוויג',מלוא הכף כמון, 2 כפות תבלין גריל עוף(בשביל הפיקנטיות), וחתיכות גסות של פלפל חריף טרי. ערבבי היטב, טעמי ויפקחו עינייך.
לבריאות, פורים שמח!

• הוסף לסימניות
מטבלים מוצלחים ב4 צבעים:
לערבב הרבה זמן עם בלנדר יד עד לקבלת מרקם חלק. נשמר בכלי טפרוואר הרבה זמן.

לבן
1 כוס מיונז
1/4 כוס מים
1/4 כוס חומץ
1/4 כוס סוכר
3 שיני שום גדולות כתושות

אדום
1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס חומץ
1/4 כוס קטשופ
1 שן שום כתושה
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פפריקה
1/4 כפית חרדל

צהוב
1/2 כוס שמן
1 כף מיונז
4 כפות סוכר
1 כף רוטב סויה
1 כף מיץ לימון
1 כפית שום כתוש
1/4 כוס מים
1 כפית מלח
2 כפיות חרדל
מעט פלפל שחור

ירוק
5 כפות מיונז
1/3 חבילת שמיר (רק עלים בלי הגבעולים)
2 שיני שום
1/4 כוס מים
1/4 כוס לימון סחוט
3 כפות סוכר (אפשר יותר)
מלח
פלפל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה