הצילו את הספות

• הוסף לסימניות
לא נעים. שהינו בשבת אצל ההורים, והקטנה לקחה לורד ארטליין אדום וציירה מספר ציורי פיקאסו על ספת העור האופוויט!!
חלפו כבר כמעט שבועיים והכתם לא יורד. ניסינו עם אלכוהול, עם אקנומיקה ספוג הפלא וחומץ.
אמא שלי אומרת שנראה לה שהכתם כבר נתווה בתוך הספה עצמה.
האם יש רעיון אחר מלבד קניית ספות חדשות?:confused:

• הוסף לסימניות
ספוג הפלא - מחולל פלא.
לבדוק היטב במקום נסתר אם הוא לא מוריד את הברק של הספה.

• הוסף לסימניות
אין לי נסיון אבל- אם הצבע הוטבע בתוך העור- אולי יש צבע לצבוע מעל??

• הוסף לסימניות
אצלינו אחד הילדים קשקש בלורד ארטליין חום על התנור במטבח, על השולחן ועל הקרמיקה.
הייתי בטוחה שמעתה המטבח יראה עגום. אבל בשעת הנקיון הכללי החלטתי משום מה להתיז סנו קליר לניקוי חלונות על מעשה האומנות הזה.
לא ייאמן, אבל מן התנור נמחה הקשקוש כמעט לחלוטין. (נשארו שיירים דהויים על הכפתורים) מהקרמיקה נמחה לחלוטין, ורק על השולחן נשארו שרידים. ממילא יש מפה, אז לא השקעתי.
תנסי אולי תראי ישועות.

• הוסף לסימניות
לא רוצה לייאש או לאכזב או לעשות הרגשה רעה...
אבל מניסיון שלי - אפשר לקנות ספות חדשות, או להסתפק בספות בעיטור אדום.

• הוסף לסימניות
זו הייתה האופציה הראשונה. הקשקוש (סליחה, הפיקאסו) שהיה אדום הפך לצהוב דהה, וזה נראה כאילו הוא ועור הספה הפכו לאחד..

• הוסף לסימניות
בני הפעוט קשקש לנו עם ארטליין בצבע כסף על כסאות עור יקרים. ניסינו כמה דברים, והתייאשנו.
עד שניסינו לקרצף עם סינטבון (סבון בצבע לבן/קרם מוצק) וירד בקלות.

• הוסף לסימניות
תיזהרי מספוג הפלא, אצלי הוא גמר את הספות.
בהתחלה לא ראו את הנזק, אבל תוך כמה חודשים החלו להופיע כתמים, עד ש.... ממש הלכו לי הספות :(

• הוסף לסימניות
ביתי קשקשה עם ארטליין אדום על ספסל פרומייקה לבן- הנחתי סמרטוט רווי אקונומיקה לכמה שעות טובות ולא נשאר זכר לכלום.

אולי זה טיפול אגרסיבי מדי לספות עור- אבל לפני שקונים חדש שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
ספוג הפלא הוא כמו נייר זכוכית רק הרבה יותר עדין. זה כל הפלא!

לכן אסור להשתמש בזה לעור או דברים רגישים אחרים. הוא בסך הכל משפשף בעדינות ובעצם מוריד שכבה. על קיר זה לא נורא בכלל, אבל על עור או על הגוף זה ממש לא נחמד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;712877:
תיזהרי מספוג הפלא, אצלי הוא גמר את הספות.
בהתחלה לא ראו את הנזק, אבל תוך כמה חודשים החלו להופיע כתמים, עד ש.... ממש הלכו לי הספות :(

עכשיו אני מבינה למה הספות שלי הגיעו למצב כזה...
אני ניקיתי תמיד עם ספוג הפלא הוא באמת ניקה מצוין אבל היום הן פשוט אכולות.

• הוסף לסימניות
מומלץ לנסות עם אנטי קלאק. בעדינות ממש .
אני ניסיתי על הספה שלי גם בצבע שמנת- וירד. אומנם קישקוש בעט אבל.. שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;713013:
עכשיו אני מבינה למה הספות שלי הגיעו למצב כזה...
אני ניקיתי תמיד עם ספוג הפלא הוא באמת ניקה מצוין אבל היום הן פשוט אכולות.

תוך כמה זמן הן נגמרו? אני מנקה כבר כמה שנים עם ספוג הפלא, והן עדיין נשארו יפההפיות.
יש לי נסיון עשיר עם עטים. זה לא יורד עם שום חומר, אבל במשך הזמן הצבע נעלם. כנראה עם הניקיון השוטף.
כל שבוע אני עוברת עם מטלית וסנו קליר. מדהים לעור!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף;713005:
ספוג הפלא הוא כמו נייר זכוכית רק הרבה יותר עדין. זה כל הפלא!

לכן אסור להשתמש בזה לעור או דברים רגישים אחרים. הוא בסך הכל משפשף בעדינות ובעצם מוריד שכבה. על קיר זה לא נורא בכלל, אבל על עור או על הגוף זה ממש לא נחמד.

הבעיה היא שבהוראות שעליו הם כותבים לא להשתמש לעץ מלא, אבל כן להשתמש למוצרי עור. :eek:

• הוסף לסימניות
ניסיתם להתקשר ליועצות של סנו? יש להם פתרונות כמעט לכל כתם. (יושבות שם כימאיות והעצות שלהן לא כוללות את חומרי סנו בלבד.)

בהצלחה
חני

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;713200:
ניסיתם להתקשר ליועצות של סנו? יש להם פתרונות כמעט לכל כתם. (יושבות שם כימאיות והעצות שלהן לא כוללות את חומרי סנו בלבד.)

בהצלחה
חני
זה רעיון. יש לך מס' שלהם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;712870:
בני הפעוט קשקש לנו עם ארטליין בצבע כסף על כסאות עור יקרים. ניסינו כמה דברים, והתייאשנו.
עד שניסינו לקרצף עם סינטבון (סבון בצבע לבן/קרם מוצק) וירד בקלות.

מוכשר כמו אימא שלו...

• הוסף לסימניות
על ספה רגילה השתמשתי באלכוהול (70 אחוז)
לא יודעת איך עור אבל אולי לנסות במקום נסתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה