הצילו את הערב שלי

• הוסף לסימניות
:eek:
עוד לא התחיל החופש והקטנים שלי מקייטנים.
אני לא בדיוק יודעת מה הסיבה, אבל לאחרונה הערבים בבית הופכים למסיבת פיג'מות (הכיבוד עלי :mad: )
הקטנים נרדמים מוקדם ומתעוררים אחרי שעה (לא ברור...) הגדולים מורחים את הזמן ונרדמים אחרי שעתיים, ויש גם את החולה התורן.
מה קורה בשלוש בלילה אני כבר לא מדברת :eek:
יש מה לעשות או שצריך להוריד את הראש ולחכות שהגל יעבור?
(עכשיו, לדוגמא, אני במאמצים להרדים את המוהיקני האחרון:rolleyes: )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;688202:
אני לא בדיוק יודעת מה הסיבה, אבל לאחרונה הערבים בבית הופכים למסיבת פיג'מות (הכיבוד עלי :mad: )
הקטנים נרדמים מוקדם ומתעוררים אחרי שעה (לא ברור...) הגדולים מורחים את הזמן ונרדמים אחרי שעתיים, ויש גם את החולה התורן.

מה זה מוהיקני :rolleyes:?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;688209:
מה זה מוהיקני :rolleyes:?
האינדיאני האחרון ששרד מהשבט - על פי ספרו של מה שמו? (ספר משעמם נוראות שרק ילדי גויים אמריקאיים משתגעים עליו)

• הוסף לסימניות
תתרמי לועדת הצדקה המקומית, ואם לא נושעת תפני ישירות לבורא עולם.
זאת על כל פנים עשיתי הערב בצעד של יאוש. (על הצדקה דילגתי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;688215:
האינדיאני האחרון ששרד מהשבט - על פי ספרו של מה שמו? (ספר משעמם נוראות שרק ילדי גויים אמריקאיים משתגעים עליו)

סוף סוף.
כבר שנים אני תוהה מה פשר הביטוי הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;688215:
ג'יימס קופר.
אבל זה הפך לסוג של מושג.

• הוסף לסימניות
זה בגלל שהם אוהבים את אמא.
והמוהיקני שלי עוד מעט מתעורר ליום חדש.
תצליחי, כולנו מאחוריך!

• הוסף לסימניות
הכריזי לילה טוב, סגרי את דלת חדרך ולכי לישון. הכל יסתדר, בעז"ה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאלה;688274:
צריך גם לקרוא לגמדים או שהם יבואו לבד?
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאלה;688274:

את נרדמת עם ליווי מוזיקלי?? אני לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;688215:

אחרון המוהיקנים !!!
ספר מדהים יש עוד בסדרה את אי האלמוגים וכדו
כל ספר ממש יצירה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;688202:
תשאי עיניים למרום
ותגידי לה' תודה ענקית
שיש לך ילדים שמפריעים לך לישון.
יש כאלו שמתהפכים על משכבם עצובים,
מייחלים לבכי תינוק שיפריע להם.

• הוסף לסימניות
מסכימה בכל לב עם תובנה!
צריך להיזהר עם ההודעות הללו, במיוחד בפורום באינטרנט.
אני מאמינה אושר, שיש לך עוד ידידות חוץ מהחברה כאן הורטואלים,
פני אליהם ודאי תמצאי עיצות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;688990:
תשאי עיניים למרום
ותגידי לה' תודה ענקית
שיש לך ילדים שמפריעים לך לישון.
יש כאלו שמתהפכים על משכבם עצובים,
מייחלים לבכי תינוק שיפריע להם.

הכל נכון
אבל בכ"א אנחנו רק בני אדם
ומותר מדי פעם לעשות קצת "קרעכץ"...

• הוסף לסימניות
פעם אמרה לי מישהי שחיכתה לילדים (מאז כבר נפקדה, ברוך השם.) שמפריע לה מאד שלא משוחחים לידה על ילדים.

• הוסף לסימניות
לכולם קשה (מאד) לגדל ילדים! אף אחד לא אמר שזה קל! מותר גם לומר שאין כח וזה סוחט... לפעמים אין בעיה....
אבל אני לא יכולה לשמוע כאלה שלא גומרות להתלונן (סליחה אושר- ממש לא מתכוונת אליך!!!!!)
על זה שאין להם כח לצרחניה שלהם ומהשניה שהם חוזרים מהמעון הם מתמוטטות ומזל שיש מעון בחנוכה ועוד ..... אני מרחמת על ילדים שנולדים להורים שאין להם כח אליהם.
ואני מאד מאד מאד מעריכה את ההורים שעובדים קשה מאד כל היום ויש להם זמן גם כשהעיניים שלהם נעצמות לשבת ולשמוע את הילדים שלהם.... לשבת ולספר סיפור - לשיר עם הילדים ועוד...
תודו לה' בלי סוף על המתנות הענקיות שיש לכם בבית!!!!

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מעזה להקפיץ כאן אשכול מלפני ארבעה ימים,
אבל אני נאלצת ומוכרחה לטהר את שמי:mad:
(עד עכשיו הייתי בגיחות קלות/קלילות)
אמנם כתבתי כותרת "הצילו את הערב שלי" סוף כל סוף ההתמחות שלי בכתיבה, זה חלק מהעניין,
אבל אני לא חושבת שילדים שמרקדים בעשר ואחת עשרה בלילה ואח"כ צריכים ללכת בבוקר ללימודים זה מסוג הדברים שהורה צריך לשאוף אליהם,
כך שלא יזיק קצת טיפ,
ואני נורא אוהבת את ההודעות נוסח:"תודי לה' שיש לך ילדים"
אפשר להגיד את זה לכל בנ"א שמתלונן על כל קושי שהוא,
(אתה מצונן? תודה לה' שיש לך אף, וכן על זה הדרך)
אבל כשבנאדם מרגיש שיש לו קושי מסוים זה לא יעודד אותו, צר לי.
ובאשר לרגישות- לצערי בין חברותי יש גם כאלה שלא נתברכו עדיין בילדים, אז אולי באמת אשתוק,
או שמא אלך ואומר להן:"ב"ה, איזו שמחה, איזו ברכה, שירקדו כולם שמונים שעות ברצף, העיקר ילדים!"
יכול להיות שזה הפתרון.
חוץ מזה שבזמן שלי לא היו עדיין ילדים אני לא זוכרת שחטפתי כאב בטן מזה שאחות/שכנה סיפרה שהתינוק צרח לה כל הלילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkabrk;689051:
מסכימה בכל לב עם תובנה!
צריך להיזהר עם ההודעות הללו, במיוחד בפורום באינטרנט.
אני מאמינה אושר, שיש לך עוד ידידות חוץ מהחברה כאן הורטואלים,
פני אליהם ודאי תמצאי עיצות.

אני לא מאמינה שיש מישהי, גם אם היא מצפה המון שנים לילד שהודעה כזו באינטרנט תפגע בה.
הודעה באינטרנט לא מופנית לאדם מסוים. לא מביכה אף אחד, לא מחייבת תגובה ואף אחד גם לא בודק ומנתח תגובות או אי תגובות.
זה כמו לומר לא לרשום ספרים ומאמרים בנושא ילדים... כי חלילה תקרא אותם אישה שמצפה נואשות. נו באמת.

ויכול להיות שאשה שמצפה לילד והחברה סביבה מהלכת על ביצים- מסננת בחוסר טבעיות את נושאי השיחה, דווקא תהנה שיש מקום בו היא משתלבת בשיחה טבעית ולא מאולצת, גם אם זה פורום באינטרנט, זה יותר טוב מכלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;690442:
(אתה מצונן? תודה לה' שיש לך אף, וכן על זה הדרך)
.
:)
ואמנם בברכות השחר אנו מודים על ראייתנו וכו',
ואולם ב'רפאינו' איננו מזכירים את חלקי הגוף הבריאים,
לא כל הבעת קושי חייבת להיות מלווה בהתנצלות כהקדמה.
בטוחתני שאושר מאושרת מאד בילדיה,
אין צורך לציין את זה בתחילת ההודעה כמס שפתיים לציבור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה