כללי הצילו את הקובץ שלי!!!

• הוסף לסימניות
הצילו!
קובץ שעבדתי עליו שעות (צריבת עשרות תמונות בעבודה מאומצת ומדוייקת)
נעלם!!!
בתנועה לא זהירה אחת, התהפך לי המחשב, נכבה, והקובץ היקר שלי, שלא נשמר מעולם,
נעלם!!!!!

התוכנה: פוטושופ.

מישהו יודע האם יש שמירה אוטומטית / איזשהו שחזור??????????

אנא עזרתכם. כל העוזר תבוא עליו ברכה!!!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, איך עבודה של שעות בפוטושופ לא נשמרה אפילו פעם אחת?

• הוסף לסימניות
חפשי בTEMP של היוזר שלך. הפוטושופ שומר קבצים אוטומטית כל כמה זמן...

• הוסף לסימניות
שמחה תודה. אנסה.
טוב לדעת בכל מקרה, על אף שכבר שחזרתי את העבודה מחדש במוצ"ש לתוך הלילה.
לגבי שאלתו של שלמה: ממש סרט(ון) בלהות...
לא עבדתי במשרד שלי מסיבות שונות, אלא עבדתי על מחשב אחר איטי זוועה, שמן הסתם לא מתאים כלל לתוכנות הגרפיקה וקבציהן.
כשפתחתי בו קובץ אחר ונוכחתי בביצועיו האיטיים פשוט התעצלתי לשמור את העבודה שלי, מאחר וכל שמירה בו לוקחת דקות ארוכות ולי לא היה את הזמן לזה. אכן טעות.
זהו. משמים.
שחזרתי, הפעם על המחשב שלי, וב"ה ירד לדפוס.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה