כללי הצילו בבקשה

• הוסף לסימניות
שמרתי קובץ על שם אחר-ועכשיו אין לי את הקוץ הישן-זאת אומרת שלחצתי על CTRL S בטעות במקום SAVE AS
אפשר לעשות שחזור לכונן ללפני 5 דקות???????
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הקובץ עדיין פתוח?
באיזו תוכנה?
אולי יש לך אפשרות של פעולות בהיסטורי או קונטרול Z?

• הוסף לסימניות
תודה רבה ענקית

אין לי מילים ישראלה-תודה רבה
פשוט הצלת אותי
כן הקובץ עדיין היה פתוח ואני דווקא כן הסתכלתי וראיתי שאין לי היסטוריה של שמור אבל הלכתי בהיסטוריה למעלה-ופשוט לחצתי על התמונה של ההתחלה-ובאמת היה את התמונה המקורית של הקובץ
אז בה הכל הסתדר בסוף

• הוסף לסימניות
אני מחקתי ככה פוסטר של לקוח...
זה היה אחרי שסיימנו את הפרוייקט ונשאר לי רק קובץ סגור לדפוס.

אח"כ הם החליטו בס"ד לשנות את הכיוון לפוסטר הבא בסדרה שהזמינו

• הוסף לסימניות
ממש נס היה לך-כי אני אחרי שתיקנתי את הראשון-שמרתי את זה על שם לא נכון-ושוב פעם נמחק לי קובץ-אז עכשיו לא נשאר לי הרבה ברירות-ולהתחיל מהתחלה.......

• הוסף לסימניות
זה אולי קשור או לא קשור - הנה טיפ קטן
אני תמיד שומר בקובץ נפרד כל אימת שיש שינוי מהותי -
sk1
sk2
sk3
וכיוב'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה