כללי הצילו!!! בעיה באילוסטריטור.

• הוסף לסימניות
עבדתי על לוגו באילוס... סיימתי וכבר התכוונתי לשלוח לכם לחו"ד...
רצתי לראות את כל הסקיצות אז הקטנתי את התצוגה ע"י ctrl+ + ו... לחצתי על מקש לא ידוע במקום והכל נעלם!!!
מה זה??? על מה לחצתי בטעות? בשכבות הכל נמצא אבל לא רואים את הצורות. ז"א אם לוחצים כן רואים אבל רק את הקווים הכחולים האלו שמסביב לצורה...
אנא הושיעו....
(אני חדשה באילוס' אז כנראה שזה קיצור דרך טועה שאין לי מושג איך לבטל...)

אשמח לתשובה מהירה...

• הוסף לסימניות
לא תאמינו... אבל בסוף רצתי ללכת לישון... ורצתי לשמור ולכבות את המחשב.
ו...הוא לא שומר לי! כותב שנתקל בבעיה לא ידועה... ניסתי את כל הדרכים שאני יודעת... ובסוף חשבתי שאולי זה בגלל ההעלמות של השכבות משהו הסתובב לו בראש...
אז... סגרתי והלכתי לישון... שמרתי את זה בשלב יותר מוקדם של הסקיצות. אז אעבוד על זה שוב... שיהיה כפרת עוונות...
אבל בכל זאת- שאדע לבעיה הבאה- על מה לחצתי? איך מתקנים את זה?
תודה!

• הוסף לסימניות
שיר אני יודעת בדיוק מה הבעיה!!!
תלחצי:
view
preview
והכל יחזור לעצמו.
זה היה קורה לי הרבה בתחילת עבודתי לאילוסטרייטור. וכשגילו לי את הקטע התלהבתי שחבל"ז..
מקווה שיעזור לך.

• הוסף לסימניות
שיר אני יודעת בדיוק מה הבעיה!!!
תלחצי:
view
preview
והכל יחזור לעצמו.
זה היה קורה לי הרבה בתחילת עבודתי לאילוסטרייטור. וכשגילו לי את הקטע התלהבתי שחבל"ז..
מקווה שיעזור לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה