- הוסף לסימניות
אני כותב זאת בהנחה שהגנב הוא לא בחור ישיבה...לך תספר את זה לאלפי בחורי ישיבה![]()
אני כותב זאת בהנחה שהגנב הוא לא בחור ישיבה...לך תספר את זה לאלפי בחורי ישיבה![]()
מי אמר לך?אני כותב זאת בהנחה שהגנב הוא לא בחור ישיבה...
ומה הבעיה לקנות סים ב5 שקל?נו באמת..
תוך יומיים חוסמים לו את הסים...
שצריך לדעת שזה לא עניין נקודתי בהשאלת פלאפון,מה זה קשור?
בישיבות מיינסטרים עסקינן...ש לומר)
ששדדו מחנות אלפי ש"ח ואח"כ רדפו אחרי הראש ישיבה עם סכין...
ואני מסופק אם בישיבה ההיא מותר פלאפון רגיל![]()
ואיך *זה* קשור?(לבעלי תשובה, יש לומר)
בישיבות מיינסטרים עסקינן...
וחוצמיזה אני מעריך שהם נראו בהתאם...הם לא חבשו שטריימל או נעלי רבע...
לכן הדגשתי את זהואיך *זה* קשור?
פלאפון כשר שווה במחיר כמו לא כשר ואפ' חלק יותרגם אני לא מבינה את זה
לגנב אין צורך בפלאפון כשר
ואם יש צורך בפלאפון כשר אז הוא לא גנב
לא כך?
בישיבות מיינסטרים עסקינן...
וחוצמיזה אני מעריך שהם נראו בהתאם...הם לא חבשו שטריימל או נעלי רבע...
עדיין לא רואה איך זה קשורלכן הדגשתי את זה
איזה פחד נשארו בישיבה?מי אמר לך?
במקרה שמעתי השבוע סיפור על שתי תלמידי ישיבה (לבעלי תשובה, יש לומר)
ששדדו מחנות אלפי ש"ח ואח"כ רדפו אחרי הראש ישיבה עם סכין...
ואני מסופק אם בישיבה ההיא מותר פלאפון רגיל![]()
בדרך כלל ישיבות של בעלי תשובה לא סגורות כמו ישיבות רגילות וגם מכילות כל מיני טיפוסים...עדיין לא רואה איך זה קשור
וכי ילדים של חוזרים בתשובה אינם יכולים ללמוד בישיבות מיינסטרים, לחבוש שטריימל או נעלי רבע?
נשגב מבינתי
לכן בדיוק צרמה לי ההדגשה של בעלי תשובהיש סיפור כשאחד מאדמו"רי גור דומני שה"לב שמחה" בא לבקר בישיבה של בעלי תשובה, ויהודי מאנ"ש היה שם בדיוק, עבד שם או משהו דומה, וחרה לו שהרבי יחשוב שהוא חוזר בתשובה, אז עשה מעשה וניגש לרבי ואמר לו "אני לא חוזר בתשובה-אני סתם עברתי פה"...הרבי קפץ כנשוך נחש ואמר לו "למה אתה לא חוזר בתשובה כל יהודי צריך לחזור בתשובה"....
אתה צודק ב1000000000%,לכן בדיוק צרמה לי ההדגשה של בעלי תשובה
סליחה ומחילה...את
צודקת
ותודה...
צריך לאמץ את הגישה גם אצלינו...יכולים להיות עוד מניעים,
כמו לשים יד על אנשי הקשר בשביל... או אפילו לבצע שיחה אחת חשובה שתופיע כמספר כשר.
תמיד אני ערנית לענין.
ואגב אם תשימו לב שמי שיש לו טלפון אחר לא תמיד יתן שיחה ואם כן הרבה פעמים הוא יחייג ויעשה על רמקול.
לרוב מי שמבקש פלאפון זה ילדים. (אמא אפשר לבוא ל.., אמא לא מצאתי גבינה של..)צריך לאמץ את הגישה גם אצלינו...
בדקתם אם יש מצלמות באיזור הזה?בחור 'תמים' כבן 18 ביקש ממני את הנייד לבצע שיחת טלפון נתתי לו בשמחה מאז נעלמו עקבותיו
א"א בדר"כ להוציא משהו מצילומים בלי משטרהבדקתם אם יש מצלמות באיזור הזה?
דיבורים כמו חול ואין מה לאכולשלח לי את המספר באישי אני יטפל בל"נ
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים