כללי הצילו!!גרפיקה במשפחה!!

• הוסף לסימניות
ממני מבקשים עריכת וידאו במשפחה, ואני פשוט לוקח אוויר, הרבה אוויר אפילו, ואומר, תשמע זה הפרנסה שלי, אני לוקח כך וקח שעה, ואני מוכן לעשות הנחה, ו... מוציא את האוויר, זהו אמרתי את זה...
אח"כ שום דבר לא מסתבך, כמו שאם הייתי מנסה לעשות בערך, והיו אומרים שזה לא יפה, וכו'.
פשוט לוקחים אוויר, אומרים מה שצריך, וזהו. כמה פשוט -ככה קל.

• הוסף לסימניות
בינינו...אנשים לא סתומים...כולם מתמצאים בענייני פרנוסה ומבינים יותר ממה שאתם חושבים...
לאחותי עשיתי ציור קיר בשליש מחיר והיא שילמה בשמחה.
הבעיה היא כשקרובים צריכים עבודה דחוף דחוף ובגלל שזה משפוחה אני עושה-ואז מחכה בסיבוב לתשלום(שסוכם עליו מלכתחילה...מדובר כאן בקרובים כגון בת דודה שניה...)
אני עדיין ממתינה לצק...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;367192:
אוי. זה באמת קשה.
יש לי קרובה (חילונית) שרצה במערכת הבחירות המקומיות, והחליטה "לאמץ" אותי כגרפיקאי ואיש פרסום...
.
מי, ליבני? :cool:
סליחה, הייתי חייבת..
אבל באמת אין מה להגיד, המקרים האלה של "גרפיקה במשפחה" פשוט קשים מאד ולא נעימים.

• הוסף לסימניות
ואם אספר שכאחות צעירה במשפחה מבקשים ממני אין סוף בקשות לביביסיטר (כי אחותי גרפיקאית והיא נ ו ר א עסוקה בפרנסה שלה, ואני סתם בחורה ש(חושבים) שאין לי בעיה לעשות ביבי סיטר בחינם, בזמן שאני יכולה לעשות דברים אחרים שחשובים לי? - תנסו לחשוב כמה פעמים ניצלתם את המשפחה הקרובה שלכם בחינם כי לא חשבת שזה בקשה כל כך גדולה.

המשפחה - לא צריכה לבקש טובות
האחות החכמה שיודעת גרפיקה - צריכה לסייע בשמחה לאותם שאינם מבינים את זה. (כי גם היא מבקשת טובות בהמון תחומים אחרים).

עד כאן - להלכה ולא למעשה.

• הוסף לסימניות
אני התחלתי ללכת על כיון אחר קצת.
הסיבה שהם רוצים שאת תתחשבי איתם היא כי הם משפחה, מאותו סיבה בדיוק אני אומרת למשפחה שרוצים עבודה, שללקוח רגיל אני לוקחת מחיר X ולהם בתור משפחה אני לוקחת 2X
2 סיבות.
1. גם הם המשפחה שלי ומותר להם להתחשב בי
2. באופן טבעי למשפחה משקיעים הרבה יותר נשמה.

מי שזה מתאים לו ממשיך. ומי שלא. טוב שמבין שצריך לחפש מישהו אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;367230:
ואם אספר שכאחות צעירה במשפחה מבקשים ממני אין סוף בקשות לביביסיטר (כי אחותי גרפיקאית והיא נ ו ר א עסוקה בפרנסה שלה, ואני סתם בחורה ש(חושבים) שאין לי בעיה לעשות ביבי סיטר בחינם, בזמן שאני יכולה לעשות דברים אחרים שחשובים לי? - תנסו לחשוב כמה פעמים ניצלתם את המשפחה הקרובה שלכם בחינם כי לא חשבת שזה בקשה כל כך גדולה.

המשפחה - לא צריכה לבקש טובות
האחות החכמה שיודעת גרפיקה - צריכה לסייע בשמחה לאותם שאינם מבינים את זה. (כי גם היא מבקשת טובות בהמון תחומים אחרים).

עד כאן - להלכה ולא למעשה.

לא להוציא מהקשרו.
לאחים ואחיות לא נחכה עד שיקראו אותנו לדגל, נציע את עצמינו.

מדובר על בת דודה שלישית ברביעית של חמותך שנזכרה שהיא היתה בברית של בעלך ולכן ברור שאת חייבת עכשיו לעשות את כל הפרויקט לבית הספר שלה.

• הוסף לסימניות
אני מבהירה בנחמדות, שאין לי בעיה לעזור בכל תחום שרק רוצים, רק לא בעבודה, עבודה זה עבודה, וטובות עושים בכל דבר רק לא בפרנסה, כי מתחילים עם משפחה, וזה שכנים וחברות טובות וכו'....
ולא גומרים לעולם, תתחילו לעבוד בחינם, לא תגמרו, ואם כבר כסף אז לא מקבלים עבודה עד שלא מביאים כסף, לא נעים, לא נורא, אין ברירה, אם רוצים כסף, זה השיטה....
רק אם תהיו עקרוניים, זה ילך, ותדעו לכם שאנשים מעריכים אנשים שיודעים לעמוד על שלהם, וגם העבודה מתייקרת בעיניהם, אדם יודע להעריך מה שהוא משלם עליו, בחינם, תמיד נראה שווה בחינם, למרות שעבדתם שעות על הבחינם הזה.....
בהצלחה לכולם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;367247:
לא להוציא מהקשרו.
לאחים ואחיות לא נחכה עד שיקראו אותנו לדגל, נציע את עצמינו.

מדובר על בת דודה שלישית ברביעית של חמותך שנזכרה שהיא היתה בברית של בעלך ולכן ברור שאת חייבת עכשיו לעשות את כל הפרויקט לבית הספר שלה.

אני חולקת עליך
גם אם זה אחים ואחיות לא צריך ללכת ולמתג עסק שלם בהתנדבות - אחרת לאן נגיע??
ובמקרה שלי לא מדובר בבת דודה שלישית או רביעית....
גם לאחות שאני הכי אהבת בעולם דווקא בגלל שאני אוהבת אותה אני מסבירה לה שאני מוכנה לבצע לה דברים קטנים ללא תמורה (לדוגמא היא רצתה שאשלח לה לפורים בפקס בשחור לבן " פורים שמח ממשפחת X" עם תמונה של ליצן) דברים כאלה היא יודעת ומבינה שזה 2 דקות עבודה אבל רק בגלל שיש לנו קשר קרוב היא תקבל ללא תמורה
אבל מיתוג עסק מא' עד ת'? נראה לי מוגזם לחלוטין...

• הוסף לסימניות
אין, הכל הכל דיבורים יפים מאד ונחמדים ונכונים לחלוטין.
אה, בתכל'ס, אני אישית הפכתי לשפן אילם בכ"א מאינספור המקרים הארורים האלו. :(
_______
לחלוטין אגב: אין ספק שהניק של מתייג האשכול הזה הוא שפל רוח בן שתי מילים, שר"ת שלהן: א' ק'. אה?... :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתקדמת;367259:
אני חולקת עליך
גם אם זה אחים ואחיות לא צריך ללכת ולמתג עסק שלם בהתנדבות - אחרת לאן נגיע??
ובמקרה שלי לא מדובר בבת דודה שלישית או רביעית....
גם לאחות שאני הכי אהבת בעולם דווקא בגלל שאני אוהבת אותה אני מסבירה לה שאני מוכנה לבצע לה דברים קטנים ללא תמורה (לדוגמא היא רצתה שאשלח לה לפורים בפקס בשחור לבן " פורים שמח ממשפחת X" עם תמונה של ליצן) דברים כאלה היא יודעת ומבינה שזה 2 דקות עבודה אבל רק בגלל שיש לנו קשר קרוב היא תקבל ללא תמורה
אבל מיתוג עסק מא' עד ת'? נראה לי מוגזם לחלוטין...

לא יודעת מה מידת הקשר שלך עם אחיותיך, (וזה לא רלונטי)

אבל אם יש לי דרך להחזיר, או לתת, או לתרום אני עושה זאת בשמחה.(!!!)
(ואם זה עוד עוזר להם בפרנסה, אשרי)

אבל ב"ה אחיותי/ קרובי (האמיתיים) מודעים למידת ההשקעה ומסרבים לקבל אותה חינם...
ובד"כ המריבה הפוכה, הם רוצים לשלם... אני לא רוצה לקבל...
עד שיש איזו פשרה... (או ברטר, "אז אני אשמור לך על הילדים ואשטוף לך את הבית...")

אגב, זה נראה לי גם ההבדל בין קרובים לבין בערך קרובים...

• הוסף לסימניות
גם אני חשבתי שמשפחה עשו איזה גרפיקה מזעזעת...

• הוסף לסימניות
איזו משפחה יש לך? אני מתחילה להתגאות במשפחה שלי -אני עושה להם גרפיקה די הרבה לדודות הגננות ,לחנות בגדים,ולסבתא הצלמת... הם משלמים בעין יפה ולא משחררים אותי בלי "בונוס" או תוספת...אח...

• הוסף לסימניות
גלגל חוזר בעולם.
היום הם צריכים אותך, מחר את אותם.
ואת המקצועיות שלהם..

אם יש לך זמן תעשי, ובכיף! בלי להרגיש פרייארית. תראי שזה יחזור אליך...

ואם אין לך,
אל תעשי!- ותלכי לישון רגועה בלי סיוטים, והרגשה לא נעימה..
--------------
דעתי האישית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה