הצילו!!!!!!!! האדובי הפסיקו לעבוד!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
הכל לא עובד ועולה הודעת שגיאה
ואני כמובן באמצע פרוייקט
תזכו למצוות - כל העוזרים והמסייעים

• הוסף לסימניות
משתתפים בצערך
משהו בקשר ללהביא לפה את הודעת השגיאה יש לך מושג?

• הוסף לסימניות
משום מה הוא לא נתן לי לצרף את הקובץ
תודה בכל מקרה
מצאתי באשכול אחר איזשהוא פתרון אבל אתרוג לא נותן לי לפתוח

http://www.revouninstaller.com
מישהו יכול לבדוק לי מה אפשר לעשות בדיוק?

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבהאבל אני לא מבינה מה לעשות עם זה?

• הוסף לסימניות
התקנתי את הריבו.
מה הפעולות שצריך לעשות

• הוסף לסימניות
למחוק את אדובי בצורה יסודית ואח"כ להתקין מחדש.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה הסתדרתי (בלי למחוק) משהו נתן לי רעיון מדהים
מי שרוצה אשלח לו באישי
תזכו למצוות כולכם

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה

• הוסף לסימניות
נראה לי שאנחנו יכולים להמשיך לרצות, אין קול ואין עונה...

:):eek::)

• הוסף לסימניות
רק עכשיו אני שמה לב

נכתב ע"י גרף הול;720900:
נראה לי שאנחנו יכולים להמשיך לרצות, אין קול ואין עונה...

:):eek::)
כתבתי שתשלחו לי באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה