הצילו! הבוס דורך עלי!!!!!

• הוסף לסימניות
ניסיתי להמחיש את הביטויים "הננס מול הענק"- "ונהי בעיננו כחגבים"
שלחתי את הציור לחברה,
"כך אני מרגישה" הגיבה לי, וספרה: "ביקשתי מהבוס העלה על עבודה קבועה שעשיתי לו והמחיר היה מועט מידי. התגובה שלו היתה- אין תגובה!!.......:mad:
הרגשתי- אוויר!!! ....
אפילו לא ראויה לתגובה אנושית של 'לא עכשיו' או 'אין באפשרותינו', לא ביקשתי אפילו משהו בסגנון של- 'העבודה שלך מעולה מגיע לך, אבל איני יכול'.
מספיק תגובה... כלשהיא. אני בנ"א. מגיע לי יחס. אני עובדת אצלך!! "
עד כאן דבריה. לתשומת לב המעסיקים....:(

קבצים מצורפים

• ונהי בעיננו.png
    KB 377.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הציור נהדר!!!
הפרספקטיבה ממש ענקית וננסית כנדרש(ס).

• הוסף לסימניות
אני יכולה להראות את זה לבוס שלי? ;)
אולי הוא ישתכנע לשמוע אותי לפחות...)
:eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימולציה;1803339:
אני יכולה להראות את זה לבוס שלי? ;)
אולי הוא ישתכנע לשמוע אותי לפחות...)
:eek::eek::eek:

מי שאין לא את זה- קשה מאוד ללמד אותו.
אולי כשזה יהיה לו מאוד משתלם....:confused:

• הוסף לסימניות
זה גדול!!!!!
פרספקטיבה מושלמת!
ובקשר למלל, הזדהיתי לגמרי. לפעמים יותר קל לעבוד עם לקוח שמשגע קצת את השכל מאשר זה שאין איתו תקשורת/לא מגיב/לא מפדבק...

• הוסף לסימניות
נהדר! ממחיש היטב את הספור "עובד ומעביד" שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה