כללי הצילו, הודעה מוזרה בפתיחת קובץ אילוס' צריכה עזרה דחוף>>

• הוסף לסימניות
עבדתי על קובץ באילוס' ואז קפץ החשמל וכבה המחשב באמצע העבודה על הקובץ

כשהדלקתי מחדש וניסיתי לפתוח את הקובץ
אני מקבלת את ההודעה הבאה מצורפת...

אין לי מושג מה זה , ניסיתי לאשר והוא מביא לי קובץ ריק בלי כלום!!
גודל הקובץ הוא כ-3 מ"ב כך שהחומר לא נמחק ממנו...

מה עושים????:confused::confused:

הלך כל הקובץ ?
זהו קובץ חשוב של לוגו עם כל האופציות ששלחתי ללקוחה והייתי בפינישים האחרונים...........

אשמח לעזרה דחופה!!

תודה

קבצים מצורפים

• שגיאה.JPG
    KB 28.4 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נראה שהפך לך את הקובץ לטקסט מקודד (או איך שקוראים לזה...)
הסיומת של הקובץ נשארה אותו הדבר?

• הוסף לסימניות
הסיומת נשארה אותו דבר ):..........

• הוסף לסימניות
ניסית ליצור עותק ולשחזר לגרסה קודמת?

• הוסף לסימניות
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
או לשחזר את המחשב, אם הוא יצר נקודת שחזור - בכל התוכניות > עזרים > כלי מערכת > שחזור מערכת.

או בקליק ימני על הקובץ עצמו - מאפיינים - גירסאות קודמות.

תגבי לך את זה קודם כמובן... ובתקוה ששמרת את הקובץ לאחרונה...

• הוסף לסימניות
לפתוח דרך אקרובט, ניסית?

• הוסף לסימניות
חיוך,

לאחר בדיקה ועיון מה זה שחזור מערכת וכו'
הבנתי שאין לי גרסאות קודמות זמינות מכיון שהגנת המערכת שלי לא היתה פעילה ולכן לא נוצרו נקודות שחזור באופן אוטומטי.... ):...........

מעכשיו אדע להבא,
אבל זה לא עוזר לי לקובץ הזה.

אשמח לעוד רעיונות ואופציות מה לעשות....

• הוסף לסימניות
לא נפתח דרך אקרובט....

• הוסף לסימניות
אולי תנמסי לשלוח את הקובץ למישוה אחר, במייל... אולי יצליח להפתח במחשב אחר ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה