הצילו!! המחשב לא עולה

• הוסף לסימניות
בעקבות כיבוי המחשב על ידי הפסקת חשמל שכנראה פגם בדיסק קשיח, העלאת ווינדוס נעצרת במסך כחול עם כיתוב STOP כלשהו.
ווידוס XP
נסיון התיקון באמצעות דיסק ההתקנה לא פתר את הבעיה
כשאני מנסה להתקין שוב את ווינדוס הוא מודיע שהוא מוכרח לפרמט את הדיסק מה שכמובן אינני רוצה.
מה אני יכול לעשות????
יש לי דיסק עם מיני XP, דוס ולינוקס בתוך תוכנת HIRENS 11 עם הרבה כלים מתקדמים. אחד מהם יכול לעזור לי????
תודות מראש לעוזרים

• הוסף לסימניות
ומה השגיאה?

• הוסף לסימניות
כמובן, ראשית את החומר תוציא ע"י המיני XP וכדו'.
אחר כך תפרמט את הדיסק ותתקין עליו וינדוס מחדש.
ייתכן שהדיסק לא נפגע אלא הסדר, וכשתפרמט הכל יסתדר.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;943074:
ומה השגיאה?

stop: 0x000000ed (0x8a4c59c8, 0xc000009c, 0x00000000, 0x00000000)

אתה צריך את כל מה שמופע במסך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;943076:
כמובן, ראשית את החומר תוציא ע"י המיני XP וכדו'.
אחר כך תפרמט את הדיסק ותתקין עליו וינדוס מחדש.
ייתכן שהדיסק לא נפגע אלא הסדר, וכשתפרמט הכל יסתדר.
בהצלחה.

איך בדיוק להעביר את הקבצים באמצעות המיני XP (שאיטי מאוד, אגב)

• הוסף לסימניות
אם יש לך אפשרות לחבר אותו ככונן חיצוני למחשב אחר- הכי טוב,
ואם לא, אז תן למיני לעבוד לילה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;943106:
אם יש לך אפשרות לחבר אותו ככונן חיצוני למחשב אחר- הכי טוב,
ואם לא, אז תן למיני לעבוד לילה...

בשביל לחבר אותו ככונן חיצוני אני צריך מעטפת שתאפשר לי לחבר ליואסבי, לא?

• הוסף לסימניות
אם יש מחשב נוסף, אפשר לחבר אותו ככונן פנימי שם
אם לא אז צריך מעטפת או מתאם

השגיאה הזאת זאת שגיאת דיסק קשיח, גם אחרי הצלת החומר ופרמוט, הדיסק הזה כבר לא בטוח לשימוש, הוא יכול להפתיע שוב לרעה בקרוב. הדיסקים היום זולים ולא שווה להסתכן
אפשר להמשיך להשתמש עם גיבויים תכופים בלבד

אפשר לנסות להריץ סריקת דיסק יסודית למציאת סקטורים פגומים במחשב השני על הדיסק הזה, כבר עזר לי כמה פעמים

• הוסף לסימניות
פיקצר- אני מסכים עם כל מילה.

• הוסף לסימניות
המיני XPלא מראה בכלל קבצים בדיסק קשיח בו מותקן מע' ההפעלה
זה אומר שהוא הלך סופית?

• הוסף לסימניות
לא תמיד.
איפה אתה מחפש? ומה הוא כן מראה?

• הוסף לסימניות
במי קומפיוטר
הוא מוציא הודעה לא מפורמט, האם לפרמט עכשיו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;943163:
במי קומפיוטר
הוא מוציא הודעה לא מפורמט, האם לפרמט עכשיו.
אם רק זו הבעיה, תוכל להוציא את החומר עם כל תוכנת שיחזור (אל תפרמט).

• הוסף לסימניות
אני לא חשוב שיש תקלה פיזית בדיסק עצמו , נרא הלי שהלכה מערכת הקבצים.
נסה לשחזר באמצעות תוכנת השחזור החביבה עליך (יש המון בשוק ו 99 אחוז מהם דומות מאוד בצורת הפעולה ובתוצאות).
כמובן שאם תחבר בתור דיסק פנימי למחשב אחר זה יהיה יחסית הכי מהר.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על העזרה
סוף מסרתי לטכנאי שגר קרוב והוא שיחזר את המצב לקדמותו
אבל
בסריקות הוא מצא 40 סקטורים פגומים כך שהדיסקים חיים על זמן שאול.
מה אתם מציעים?
הטכנאי הציע דיסק קשיח מחברה טובה 2000 ג'יגה שמגיע עם ווינ7 ואופטימיזציה ב550 ש"ח, ואז להעתיק את הדיסקים כפי שהם למחיצות בדיסק החדש שאוכל להשתמש בווינדוס הישן עם הדריוורים וכך לעבור עם הזמן כשאוודא שיש לי את סביבת העבודה עם הווינדוס החדש.
כששאלתי אותו על SSD הוא אמר לי שבזולים (300 ש"ח) הכתיבה בעייתי ולפעמים הוא קופא על אף התוכנות שבאמת נפתחות מהר.
אא"כ אקנה את היקר ב-700 ש"ח, דיבר על דגם Intel 120GB 520 SSDSC2CW120A310
המחשב "לא הכי חדש" ואני מסופק עד כמה להשקיע.
חשוב לציין שאני לא משתמש בתוכנות כבדות, אבל היה לי איטיות מרגישה בפתיחת תקיות שכנראה תחלוף עם דיסק חדש.

להלן המפרט
אגב, על אף שבאתר החברה כתוב שהלוח לא תומך ביותר מיותר 2G זכרון, הוא מזהה 3G!!

אשמח מאוד מאוד להכוונה
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• ללא שם.JPG
    KB 91.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
א. אם באתר החברה כתוב שהלוח לא מסתדר עם יותר מ-2 ג'יגה, זה לא אומר שהוא לא יזהה (כלומר, הוא יזהה והביצועים לא יעלו על של 2).
ב. אם כבר אתה משקיע כ"כ הרבה, למה לא להשקיע בחדש? (אמנם עולה בסביבות הכפול אבל בכל זאת, הרי צריך להתקדם פעם... חדש עם המאפיינים שהזכרת יעלה לך בסביבות ה1600 ש"ח).
ג. המחיר של 550 ש"ח, הוא מחיר טוב (אם הוא כולל עבודה ודאי), השאלה איזו חברה...
ד. אם אתה אופטימי, הייתי אומר לגבות את הקבצים שלך פעם ביומיים על דיסק חיצוני (שבין כה טוב לעשות), ולהישאר עם המצב כמות שהוא. (דיסק פגום לא תמיד מת מהר יותר מדיסק שאינו כזה).

• הוסף לסימניות
למה מוציא כ"כ הרבה הלא גם במחשב חדש אצטרך לקנות ארדיסק ו-SSD.
1600 כולל הכל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;944877:
ב. אם כבר אתה משקיע כ"כ הרבה, למה לא להשקיע בחדש? (אמנם עולה בסביבות הכפול אבל בכל זאת, הרי צריך להתקדם פעם... חדש עם המאפיינים שהזכרת יעלה לך בסביבות ה1600 ש"ח).
ג. המחיר של 550 ש"ח, הוא מחיר טוב (אם הוא כולל עבודה ודאי), השאלה איזו חברה..

אשמח אם תעלה לכאן מפרט למחיר הזה, לא מבין איך זה יכול להיות כשההצאות האחרוונת כאן בפורום נאות בסביבות 5000 ש"ח.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה