- הוסף לסימניות
- #1,201
איזה עדיף?אבל 2 ההצעות ממש לא להיט בלשון המעטה
איזה עדיף?אבל 2 ההצעות ממש לא להיט בלשון המעטה
כתוב לך ריבית כוללת חזויה וזה סוג של אינדיקציהאיזה עדיף?
הראשונהאיזה עדיף?
כמו שנוהגים לשאול - עם יועץ או לבד?מל"צ 900 א' בריבית של 4.61 ב30 שנה
קל"צ 225 א' בריבית של 4.7 ב30 שנה
ק"צ 115 א' בריבית של 3.2 ל20 שנה
ק"צ 110 א' בריבית של 4.1 ל30 שנה - מסלול פיתוי
האם שווה?
אפשר להעביר את הק"צ 115 לקל"צ אבל אז זה יהיה ריבית של 5.05
מה אומרים?
לבדכמו שנוהגים לשאול - עם יועץ או לבד?
מתארת לעצמי שאם תעשה מ"צ כמסלול פיתוי תוכל לשפר משמעותית את הריביות.מל"צ 900 א' בריבית של 4.61 ב30 שנה
יפה מאוד!מל"צ 900 א' בריבית של 4.61 ב30 שנה
האם שווה?
אפשר להעביר את הק"צ 115 לקל"צ אבל אז זה יהיה ריבית של 5.05
מה אומרים?
מצטרפת. רק מה אתה אומר על להחליף את המסלול פיתוי למ"צ כדי לשפר את המסלול השלישי?יפה מאוד!
אני מעדיף כמה שפחות קבועה בתמהילמתארת לעצמי שאם תעשה מ"צ כמסלול פיתוי תוכל לשפר משמעותית את הריביות.
אבדוק . תודה.אם תצליח לקצר את הק"צ ל15 שנה גם מצויין.
על חשבון ה110ק"צ פיתוי?אולי תנסה 50K להעביר למ"צ כפיתוי .
כן, מנסה למזער נזקים של להוסיף קבוע.על חשבון ה110ק"צ פיתוי?
שווה.שלום חברים
אם יש לי במשכנתא פריים מינוס 0.6 ומציעים לי מיחזור מל'''צ כל 18 עוגן פלוס 0.58 שווה לי למחזר או לא?
תודה מראש לעונים ובפרט לגרעין@ שעזרה לי רבות בעצותיה המחכימות בפורום ובמייל!
כמה מוכנים להוריד לך בפריים?אם יש לי במשכנתא פריים מינוס 0.6 ומציעים לי מיחזור מל'''צ כל 18 עוגן פלוס 0.58 שווה לי למחזר או לא?
כמה העוגן עכשיו בפועלים?כמה מוכנים להוריד לך בפריים?
היום העוגנים ירדו מאד יפה בפועלים.
כל 18 - 4.27 בערךכמה העוגן עכשיו בפועלים?
כבר החודש מקבלים טיפה פחות מחודש שעבר.האם אין סיכוי בכלל שהריביות גם יעלו?
זה ישתנה אוטמטית עוד כשנה.שאלה מעניינת.
עשיתי לפני חודשיים מחזור משכנתא, יש לי 680,000 במל"צ אג"ח + 0.58
השאלה היא אם הם יסכימו להוריד לי את העוגן לכמה שהיום העוגן, או שזה רק עם עסקת מחזור חדשה.
משתנה כל שנה
צפה בקובץ המצורף 1867675
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים