רוני הגדול
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
- #1,321
האופציה שלי זה רק מיחזור פנימי?תתקשר לבנק למחזר את המלצ הזה
סה"כ משכנתא מצוינת!
תודה מראש!!!
האופציה שלי זה רק מיחזור פנימי?תתקשר לבנק למחזר את המלצ הזה
סה"כ משכנתא מצוינת!
ודאי רק פנימיהאופציה שלי זה רק מיחזור פנימי?
תודה מראש!!!
לשמוח.143000 פריים -0.45 לעוד 20 שנה. 35000 פריים -1.75 לעוד 10 שנים. 162000 קל"צ 2.55 ל10 שנים, ומשתנה לא צמוד ל20 שנה 162000 שכרגע 2.47 אבל זה מורכב לי מעוגן +2.1 ועוד חודשים זה משתנה לי , מה אני יכול לעשות
תעלה אותה נוכל לראותהמשכנתא שלנו מורכבת בין השאר גם מ2 מסלולי מל"צ.
החודש הזה בשני המסלולים הקרן לא ירדה אפילו בעשר אגורות, בשונה ממחודשים קודמים.
יש רעיון מה יכולה להיות הסיבה לזה?
תודה.
מה להעלות?תעלה אותה נוכל לראות
דוח יתרות של המשכנתא שלךמה להעלות?
לא מבקשים רק אם יש עלייה משמעותית בהחזר החודשילמה במחזור פנימי בפועלים הם מבקשים פירוט של הכנסות?
מבקשים. זה באתר אין איך לעקוף (פירוט ולא מסמכים...)לא מבקשים רק אם יש עלייה משמעותית בהחזר החודשי
אופציה א עדיפהאני חייב תשובה דחוף:
מה עדיף שליש מל"צ 4.8 ועוד 2 שליש קבוע צמוד מדד ב 2.4 ל 20 שנים
או חצי מל"צ וחצי ק"צ באותם תנאים
או 2 שליש מל"צ ב 4.7 ושליש קל"צ ב 4.8 ל 30 שנה
הסכום הוא 1.800.000
השאלה הייתה האם עדיף שליש מל"צ 4.8 ועוד 2 שליש קבוע צמוד מדד ב 2.4 ל 20 שניםעדיף צמוד 2.4 על פני קל"צ 4.8????
מה עם אופציה של 2/3 מלצ ל30 שנההסכום הוא 1.800.000
אכן לא מבין את המבחר השרירותי, אך בהינתן שרק זה קיים הייתי בוחר את האופציה השניהאני חייב תשובה דחוף:
מה עדיף שליש מל"צ 4.8 ועוד 2 שליש קבוע צמוד מדד ב 2.4 ל 20 שנים
או חצי מל"צ וחצי ק"צ באותם תנאים
או 2 שליש מל"צ ב 4.7 ושליש קל"צ ב 4.8 ל 30 שנה
הסכום הוא 1.800.000
א. אתה יכול לנסות להביא הצעה מתחרהאשמח לחו"ד המומחים
טובה מאוד !האם זה משכנתא טובה
1 קבועה לא צמודה 300,000.00 תקופת ההלוואה(חודשים) 300 4.580%
2 משתנה לא צמודה, כל 2.5שנים, על בסיס אג"ח ממשלתי 600,000.00 תקופת ההלוואה(חודשים) 300 4.560%
?????
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים