הצילו! הנייד לא נדלק...

• הוסף לסימניות
יש לי מכשיר סמסונג G110
שהיה דלוק עד סוף הבטריה.... ועכשיו חיברתי להטענה וזה נטען כבר לפחות שעה והוא לא נדלק!
מה יכולה להיות הבעיה?:eek:

• הוסף לסימניות
לחיצה ארוכה ?
פריקת חשמל?
הוצאת בטריה וחיבור לחשמל?

• הוסף לסימניות
להוציא בטריה ל 20 שניות [לא פחות!]
לנסות להטעין עם מטען אחר

• הוסף לסימניות
להטעין למשך 20 דקות. גם אם לא רואים כלום.

• הוסף לסימניות
הטענתי יותר מ20 דק... הרבה יותר
בכל מקרה הבנתי שזה איזשהו באג שהבטריה נגמרת לגמרי - המכשיר לא נדלק ???
עכשיו לקחתי לתיקון ונראה מה יהיה התוצאה...מזלי שזה עוד בתוקף האחריות...
תודה לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
לי יש מכשיר (גם סמסונג) - שאם הסוללה נגמרת עד הסוף - אני לא מצליח להטעין-
מה שאני עושה - אני מביא בטריה אחרת ואת הבטריה הזו אני מטעין במכשיר אחר -
השאלה היא אם יש לכם אפשרות במכשיר אחר - שווה לנסות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;2245333:
לי יש מכשיר (גם סמסונג) - שאם הסוללה נגמרת עד הסוף - אני לא מצליח להטעין-
מה שאני עושה - אני מביא בטריה אחרת ואת הבטריה הזו אני מטעין במכשיר אחר -
השאלה היא אם יש לכם אפשרות במכשיר אחר - שווה לנסות!

טו לייט - המכשיר בתיקון ואני נטולת נייד לשבוע...אבל תודה.
חשבתי על הכיון הזה אבל לא היתה לי בטריה כזו בסביבה :( (וגם לא בחנות! אבסורד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה