הצילו, הפולימר נראה לי מידי צהוב...

• הוסף לסימניות
בחרתי פולימר של פורמקס צבע וניל למטבח כפרי. פתאום זה נראה לי במניפה מידי כהה (צהוב כזה) ולא מספיק מואר. הבעיה שהנגר כבר הזמין את החזיתות העליונות ואם אני רוצה להתחרט ולשנות לצבע יותר בהיר זה נזק של 1800 שקל. :mad:
מתלבטת אם זה מצדיק את ההשקעה. מה אתם אומרים? משהו כאן עשה את הוניל במטבח?-השתמש בו? מכיר אותו?

• הוסף לסימניות
יתכן שאפשר לאזן עם תאורה נכונה.

• הוסף לסימניות
@mirif
אל דאגה
שאלת באיזה צבע החזיתות אצלי-ענית תשובה
תאורה של 4000 K תציל את המצב

• הוסף לסימניות
@תהילה ישכיל, אז גם את היית זקוקה להציל את המצב? מה זה התאורה הזו היא לבנה?
המטבח לא נראה מיושן? כמובן שבתמונה היא נראה מאלף!
(ואגב, באיזה אזור בארץ את גרה? אולי אם אראה את זה על באמת זה לא יהיה נורא. )

• הוסף לסימניות
@תהילה ישכיל, אז גם את היית זקוקה להציל את המצב? מה זה התאורה הזו היא לבנה?
המטבח לא נראה מיושן? כמובן שבתמונה היא נראה מאלף!
(ואגב, באיזה אזור בארץ את גרה? אולי אם אראה את זה על באמת זה לא יהיה נורא. )
לא הייתי זקוקה להציל שום מצב-זה מתאים לכל הקונספט של הסלון והבית
אמרתי את זה בשבילך...
ואני גרה אי שם הרחק מעבר להרי החושך-בצפת...

• הוסף לסימניות
ממש מעבר להרי החושך. בעקרון יש לי בסלון שולחן עץ בהיר וגם הריצוף שמנתי ומן הסתם גם הסיוד יהיה בגוון הזה. אז אולי גם לי זה יתאים לקונספט?:) בקיצור את לא מרגישה שחשוך לך?
מה זה אומר 4000 K?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה