כללי הצילו! הצילו! הפוטושופ נתקל בבעיה ועליו להסגר

• הוסף לסימניות
לא שמרתי את העבודה, מה עושים?????

• הוסף לסימניות
קדיש???

• הוסף לסימניות
למורה שלי לגרפיקה היתה תגובה קבועה (ומעצבנת):
מצויין, כך תזכרי לשמור בפעם הבאה :):):)

אגב, המורה גיטי, את נמצאת כאן בפורום?

• הוסף לסימניות
משתתפת בצערך...
זה קורה לכולם...
ואם הבנתי נכון אז היית באמצע העבודה של השלט שהעלת לחו"ד. אז תלמדי מנסיון של אחרים (אני...) ואל תעשי אותו בגודל המקסימלי שלו ברזולוציה 300... תורידי באחד מהם כי אם לא זה כבד מאוד... וגורם לפוטושופ להתקע. (היה פה ויכוח בפורום מה כדאי להקטין- את הרזולוציה או את הגודל- אני לא זוכרת מה היתה המסקנה. תבררי...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;379317:
משתתפת בצערך...
זה קורה לכולם...
ואם הבנתי נכון אז היית באמצע העבודה של השלט שהעלת לחו"ד. אז תלמדי מנסיון של אחרים (אני...) ואל תעשי אותו בגודל המקסימלי שלו ברזולוציה 300... תורידי באחד מהם כי אם לא זה כבד מאוד... וגורם לפוטושופ להתקע. (היה פה ויכוח בפורום מה כדאי להקטין- את הרזולוציה או את הגודל- אני לא זוכרת מה היתה המסקנה. תבררי...)

יש לי כבר נסיון בשלטים ותמיד בקשו ממנו בבית דפוס קובץ בגודל 1/10 מהשלט ברזולוציה של 300 dpi.
בשלט הזה עבדתי על גודל של 10/15 ס"מ.

• הוסף לסימניות
מה הגודל המקורי שלו?
(תאמת- אני אז עבדתי על שלט- מטר על 2 מטר בגודל מקורי... את לא יודעת איזה כפרת עוונות היתה לי.....)
אז תעשי ביחס שנתנו לך בבית הדפוס כך לא יווצרו בעיות...

• הוסף לסימניות
יש לי פלאשון שאולי לא יפתור את הבעיה,

אבל בהחלט יעזור לפרוק את הזעם.

---
לגבי הרזולוציה\גודל\פיקסלים, מדובר בעצם במשחק של אותם הנתונים:
הנתון הקובע הוא הפיקסלים. כמה ריבועים יש בתמונה אותם צריכה התוכנה לעבד.
לאחר מכן, החלוקה מתבצעת ע"פ כמה פיקסלים כאלו יהיו באינץ' רבוע (רזולוציה), והתוצאה היא גודל הנייר.

• הוסף לסימניות
למה לא הולך לי להעלות

עכשיו נראה לי יילך

קבצים מצורפים

• לפרוק את העצבים על המחשב.swf
    KB 638.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
באיזה תוכנה אפשר לפתוח את הקובץ? אין לי פלש.

• הוסף לסימניות
vlc אני חושב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איזוטופ;379345:
אבל בהחלט יעזור לפרוק את הזעם.
.

ואו... פירקתי על זה עצבים של שנים...

נכתב ע"י chchch;379362:
באיזה תוכנה אפשר לפתוח את הקובץ? אין לי פלש.
באקספלורר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ראיתי... אהבתי...

• הוסף לסימניות
וואו!! התוצאה הסופית מרנינת לב! למרות שאם אי פעם ח"ו אראה את המחשב שלי בכזו צורה סופנית, לא אעמוד בזה..

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 159.7 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;379280:
למורה שלי לגרפיקה היתה תגובה קבועה (ומעצבנת):
מצויין, כך תזכרי לשמור בפעם הבאה :):):)

אגב, המורה גיטי, את נמצאת כאן בפורום?

אם את מדברת על 'המורה גיטי' משצ'רנסקי, כמדומני שאין לה אינטרנט...
כך היה, בכ"א.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה