כללי הצילו! הקבצים נמחקו

• הוסף לסימניות
אני עובדת על קובץ אינדי עם הרבה עמודים, והרבה ציורים שמיובאים מפוטושופ.
כל קבצי הפוטושופ נמחקו ואינם. ז"א שאם אני עושה ייצוא לפידיאף מהאינדיזיין הציורים מפוקסלים.
שאלתי היא, האם יש איזושהי דרך לשפר את איכות הציורים שנמצאים באינדיזיין, כשאין לי את המקוריים? ניסיתי לחפש ולשחזר את הקבצים בכל דרך, והם אינם.
יש תקוה??
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
קודם כל אולי הם בסל המחזור ותעשי שחזור

• הוסף לסימניות
הם לא. אין סיכוי למצוא אותם, כי עשיתי טעות, וזה היה מזמן. השאלה שלי אם הם לא נמצאים אם יש מה לעשות.

• הוסף לסימניות
אין לך אולי גרסה קודמת שסגרת לדפוס?
אני משערת שמה-PDF הסגור ניתן איכשהו לדלות אותם
ממליצה - מייל לעדי רביד ממנטור

• הוסף לסימניות
לא, אין. זה עבודה ישנה שהיתה בהשהיה הרבה זמן, ועכשיו פתאום הם רוצים אותה, ואני מגלה שאין את הקבצים. מחקתי אותם בטעות וזה היה ממש מזמן

• הוסף לסימניות
וואוו איזו עגמת נפש...
לא נראה לי שיש דרך (אולי קסם) לשחזר
אם מחקת אותם כ"כ ממזמן

• הוסף לסימניות
אני זוכר את עוגמת הנפש הרבה ההיא מאותו זמן.
לצערי, אם אין לך הטמעת קישורים באינדיזיין, מה שאת רואה זה תצוגה בעלמא,
ואין שום דבר אמיתי לעשות איתה.

• הוסף לסימניות
לפני שתתחילי עם הכל מחדש את יכולה1. לעשות Print Screen ולעבד את הקבצים בפוטושופ.
2. הדפסה וסריקה
ושוב.. זה מוצא אחרון, טוב מכלום.

• הוסף לסימניות
פריטנ סקרין נראה האופציה הפשוטה ביותר.
להגדיל את התצוגה של האינדיזיין למקסימום שרואים, ואז לשמור במסך

או לבקש מהלקוח שישלח את הקבצים שוב מאחר ולא שמרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה