דרוש מידע >>> הצילו - השיאומי שלי השתגע :(

• הוסף לסימניות
כמו תינוק רעב ועייף, שלא מסכים לישון או לאכול.
מה שתעשה לו, לא יהיה טוב.

כבר החלפתי לוח מקשים, והחלפתי שקע טעינה-אוזניות, וניקיתי את המגעים, ושילמתי כמה פעמים לטכנאי, ועדיין -

הוא מדומיין שתחובים בו אוזניות כל הזמן. פשוט לא מוכן להשמיע או לשמוע קול באפרכסת הנורמלית.
ואם לא די בזאת, לפתע הוא מליט שמתחשק לו להיות בפרופיל שקט. בעצם לא, ברטט. ואחרי כמה שניות - שוב רגיל, אבל להוריד את העוצמה. ואז להעלות. ואז כפתור הכיבוי לא עובד.

מישהו מכיר?
מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
אם הוא פתוח להתקנות יש איזשהו אופציה לבטל את האוזניות
במקרה שרלוונטי אני ינסה לברר

• הוסף לסימניות
אם הוא פתוח להתקנות יש איזשהו אופציה לבטל את האוזניות
במקרה שרלוונטי אני ינסה לברר
תודה
-
אני יכול לדעת אם הוא פתוח?
(אולי קשור - הוא מהגירסאות הכשרות הראשונות)
וזה יפתור רק את בעיית האוזניות לדעתך?

• הוסף לסימניות
אני יכול לדעת אם הוא פתוח?
(אולי קשור - הוא מהגירסאות הכשרות הראשונות)
וזה יפתור רק את בעיית האוזניות לדעתך?
הימלטון וודאי חסום
אם לא יש אפליקציה שאפשר להתקין שמגדירה שבכל מקרה השמע יהיה דרך האפרכסת\רמקול
לי התקינו אותה בפלאפון וזה סידר את הבעיה של האוזניות

• הוסף לסימניות

כבר החלפתי לוח מקשים, והחלפתי שקע טעינה-אוזניות, וניקיתי את המגעים, ושילמתי כמה פעמים לטכנאי, ועדיין -

הוא מדומיין שתחובים בו אוזניות כל הזמן. פשוט לא מוכן להשמיע או לשמוע קול באפרכסת הנורמלית.
ואם לא די בזאת, לפתע הוא מליט שמתחשק לו להיות בפרופיל שקט. בעצם לא, ברטט. ואחרי כמה שניות - שוב רגיל, אבל להוריד את העוצמה. ואז להעלות. ואז כפתור הכיבוי לא עובד.

מישהו מכיר?
מה אפשר לעשות?
תיאור מדויק למה שקרה לי
רק שלי כבר כמה חודשים יש סימן אוזניה ולא יורד:cry: אבל שאר השיגעונות יש מידי פעם התקפה ואז שקט

• הוסף לסימניות
הימלטון וודאי חסום
מה זה הימלטון?
ואיך אדע אם זה זה?
כמה שזה מוזר עם הזמן הבעיה חולפת
כמה זמן זה 'עם הזמן'?
בינתיים כשיתחיל השיחה שימי על רמקול
בתחילת השיחה? לי זה לא משתנה באמצע שיחה.
יכול להיות שהוא נרטב?
קרה לי גם בשיאומי אחרי שנרטב וצריך לחכות שיתיבש...
לא, זה כבר הרבה זמן, וייבשתי, והחלפתי, זו בעיה של ממש.

• הוסף לסימניות

מישהו מכיר?
מה אפשר לעשות?
נשמע שמשהו משתלט לך עליו .. אולי הסינים ....

• הוסף לסימניות
גם אצלנו מכשיר שיאומי כמה חודשים אחרי הקניה הראה סימן של אוזניה עם כל ההשלכות... ושום דבר לא הצליח
פניתי למוכר, אמר לי שזה כנראה מים (למרות שלדעתי אין שום סיבה שזה מה שגרם) ואין על זה אחריות... יכול לשלוח לחברה יחזור אחרי שבועיים וכמובן המחיר הוא בערך חצי פלאפון חדש, בקיצור לא שווה! (נתן גם עצה לתחוב לחיבור בעדינות צמר גפן עם אלכוהול)
השארתי אצלי את הפלאפון כעבור מס' שעות הסימון ירד לסירוגין ולאחר כיומים שלוש חזר בתשובה לגמרי ב"ה
מאז זה קרה עוד פעם פעמיים וכעבור מס שעות תוקן מעצמו
אין לי מושג מה אצלכם, אצלי זה היה עניין של סבלנות

• הוסף לסימניות
רפואי לגמרי....
מה שקורה זה שנוצר חיבור בין החיבורים של השקע ע"י קורוזיה ורטיבות
כך שיש קצר שהטלפון מזהה כאילו מחוברות אוזניות
את הקורוזיה הזאת צריך להסיר

• הוסף לסימניות
@חיימנה אבל כבר ניקיתי שם עם מלון אוזניים [אמנם בלי אלכוהול] ובעיקר - החלפתי שקע טעינה, ופחות משבוע אחרי ההחלפה זה חזר!

• הוסף לסימניות
@חיימנה אבל כבר ניקיתי שם עם מלון אוזניים [אמנם בלי אלכוהול] ובעיקר - החלפתי שקע טעינה, ופחות משבוע אחרי ההחלפה זה חזר!
אין לי מושג מה היה אצלך
אבל בלי אלכוהול זה כלום
[צריך את האלכוהול בשביל להסיר חלודה - קורוזיה בלע"ז]

• הוסף לסימניות
יש הבדל מבחינת התקלות לעיל, בין השיאומי מאליאקספרס לנמכר פה?
או בין הגרסאות? והדגמים?
או שזה בתכלס בכל הטלפונים של חברת שיאומי?

• הוסף לסימניות
יש הבדל מבחינת התקלות לעיל, בין השיאומי מאליאקספרס לנמכר פה?
או בין הגרסאות? והדגמים?
או שזה בתכלס בכל הטלפונים של חברת שיאומי?
אין לי מושג אבל לכאורה הטלפון הוא אותו הטלפון
אלא אם.....
ועדת הרבנים שיחקה בחיבורים כדי שלא יחברו אותו למחשב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה