הצילו! השכנה שהבטיחה לגיסה של האחות

• הוסף לסימניות
מכירים את אפקט השכנה שהבטיחה לגיסה של האחות?

מראש חודש שבט השכנה של וכו' בדרך לשלוח לי 3 תחפושות של ציירת לבנות בגילאי 5, 3, 1.
והיום היא הודיעה שהיא לא מוצאת אותם. הבו לי בבקשה בדחיפות רעיונות איך אני מבצעת צירות במינמום זמן (גיסי מתחתן שבוע הבא) שיהיו יפות?

תודה מראש לכל המזדהות והמסיעות

• הוסף לסימניות
תקני סינר וכובע בהירים.....
צבעי בד
ותקשקשי להנאתך......
מוסיפים כמה מכחולים וקנט צבעים....

• הוסף לסימניות
אפשר גם עם אקריליק
תקני צהוב-אדום-כחול - מזה כבר אפשר לערבב את כל הגוונים
זו באמת תחפושת פשוטה לביצוע
(כובע ברט מתאים מאוד)

• הוסף לסימניות
דוגמא

אני לקחתי גופי'ה... לבנה ישנה של גבר;) וקשטתי אותה בצבעי גואש
הדבקתי עם דבק חם צבעים (חבילה בשקל..) ומכחולים משומשים עטורים בסרט
על כובע הברט הדבקתי עגולי טפט צבעוניי'ם ומכחול אחד בולט
הוספנו תיק צד ועליו ציור אמיתי ובתוכו שמנו עוד ועוד סוגי צבעים וכו'
יצא ממש מתוק!

קבצים מצורפים

• צירת.png
    KB 253.3 · צפיות: 61
  • הוסף לסימניות
תחפושת שעשיתי (בהשראת תמונה מהפורום)
סגנון של ציירת נקיה
סינר ממפת שעוונית, כיס ובתוכו קנט ומכחולים, על הכובע הדבקתי צבעים, ביד קן ציירים עם תמונת הילדה כשהיא מציירת (התמונה מעובדת בפוטושופ שיראה כמו ציור) מאחור גלריה עם תמונות שהיא בעצמה ציירה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי456;1534199:
תחפושת שעשיתי (בהשראת תמונה מהפורום)
סגנון של ציירת נקיה
סינר ממפת שעוונית, כיס ובתוכו קנט ומכחולים, על הכובע הדבקתי צבעים, ביד קן ציירים עם תמונת הילדה כשהיא מציירת (התמונה מעובדת בפוטושופ שיראה כמו ציור) מאחור גלריה עם תמונות שהיא בעצמה ציירה...

לרגע חשבתי שהעלית את התמונות של הציירת שלנו...

חני

קבצים מצורפים

• צירת.jpg
    1.3 MB · צפיות: 105
  • הוסף לסימניות
ציירות.
המיוחדות שלה היתה ההכנה!!
יום אחד אחה"צ הכינו אותה כולם יחד.- היה 8 כאלא.
כולם נהנו להכין ואח"כ ללבוש את זה כל הפורים....

קבצים מצורפים

• _MG_1491_1.JPG
    3 MB · צפיות: 83
  • לכידה.PNG
    KB 985.6 · צפיות: 66
  • IMG_1029.JPG
    1.8 MB · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1534259:
לרגע חשבתי שהעלית את התמונות של הציירת שלנו...

חני

אה..
זו את שנתת לי את ההשראה!
לא זכרתי מי זו הייתה
אז- תודה רבה גדולה זה קצר הרבה מחמאות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה