דרוש מידע הצילו!! התינוקת בת חמישה שבועות, לא ישנה בלילות, צורחת וצורחת וכלום לא עוזר!

• הוסף לסימניות
קודם כל לראות רופא
ואצלינו החלבי לא היה הסיפור.

• הוסף לסימניות
מוסיפה, שגם אם תגלו שמדובר ברגישות לחלבי, יש מוצרי חלב שהאם כן יכולה לאכול: קוטג', גבינה צהובה, שמנת, ובכללי מוצרי חלב יותר מעובדים. אצלי זה עבד מצוין.
שמעתי שגם שוקולד הוא בסדר, כי הוא מיוצר מאבקת חלב ולא מחלב. ניסיתי, והתינוק ממש לא אהב את זה... אולי התינוקת שלכם כן תסכים...

• הוסף לסימניות
אני בדקתי וגיליתי שהקמח לא טוב לתינוק שלי. ניסיתי קמח כוסמין והיה יותר גרוע. אני משתדלת לצרוך כמה שפחות קמח, אבל לא מצליחה להימנע לחלוטין, ובינתיים התינוק סובל! מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
אצלינו זה היה עגבניות דווקא....
בנוסף לעגבניות הלכתי איתו לד"ר רייז. הוא הרים אותו מהעגלה ושאל אותי אם הייתה לידה מהירה (מה שנכון) כי כל הגוף של התינוק תפוס בסטרס. 2 טיפולים והילד נהיה הכי רגוע שלי.

ילד נוסף היה ריפלוקס שגם ד"ר רייז עזר לנו מאד

• הוסף לסימניות
מחזקת לנסות חלבי אחרי שלילת כאבי אוזניים ורעב (לפי משקל כן? לא לפי צרחות)

• הוסף לסימניות
יש בבני ברק

יש המלצה על אוסטאופת מומחה בבני ברק? והאם הם יודעים לבדוק אם חלבי מפריע לתינוק?
הבת שלי גם היתה צורחת כל לילה כמה שעות,
הלכתי לטיפול אצל רייז והכל נעלם פלאים!
מומלץ מאוד!
(אגב מאז הלכתי אליו עם כל הילדים בגיל קטן ברגע שהיה נראה שמתחילים להיות לא מספיק רגועים)

• הוסף לסימניות
יכול מאוד להיות שזה גזים-כאבי בטן
לצערי אין הרבה מה לעשות לזה חוץ מתפילות וסבלנות...
או שזה ריפלוקס סמוי כמו שאמרו
לנו קצת עזר טיפות פרוביוטיקה של ביוגאיה
בהצלחה רבה והמון כוח!! בסוף זה עובר

• הוסף לסימניות
מבינה אותכם, זה לא קל בכלל.
התינוק שלי עד גיל 3 שבועות היה שקט וטוב ואח"כ לא היו ימים ולילות.... ואז התחלתי את הריצות בין רפלקסולוגית וזה עזר רק ליום אחד (כאבי בטן) וריפלוקס סמוי והמליצה לי על אחת שבודקת תזונה -כמובן שמיד ניגשתי אליה וקבלתי רשימה ארוכה שאין ברירה אבל חייבים לנסות. לקח שבועיים לפחות עד שהגוף התנקה והילד ניהיה רגוע ומחייך ומאושר! כל טעות שאני עושה במהלך היום ואוכלת משהו שלא טוב -מתנקם בי מיידי ויודעת לזהות .
כמובן שאח"כ הלכתי לרופא אלרגיות ואבחן אלרגיה לחלבי ולסויה אבל התזונה שלי תלויה בזה. (כרגע הוא בן 3 חודשים)

• הוסף לסימניות
מוסיפה, שגם אם תגלו שמדובר ברגישות לחלבי, יש מוצרי חלב שהאם כן יכולה לאכול: קוטג', גבינה צהובה, שמנת, ובכללי מוצרי חלב יותר מעובדים. אצלי זה עבד מצוין.
שמעתי שגם שוקולד הוא בסדר, כי הוא מיוצר מאבקת חלב ולא מחלב. ניסיתי, והתינוק ממש לא אהב את זה... אולי התינוקת שלכם כן תסכים...
זה מאוד אינדיבדואלי ולא מחייב. אצלינו כל גרם חלבי מכל סוג השפיע לרעה.. לא פעם חשבתי לעצמי שכפית קוטג לא יכולה לעשות כלום והמסכן סבל מזה במשך שבועיים.
כמובן שחלב ניגר הכי משפיע וכוס קפה אחת יכולה להשאיר אותם ערים וצורחים לאורך היום והלילה.

• הוסף לסימניות
דר היימליך בירושלים הציל אותנו פעמיים!
לא רק חלבי יכול להיות בעיה, אצל כל תינוק יכולה להיות רגישות למשהו אחר, חלב, סויה, קקאו, ועוד הרבה דברים
יש לו פתרונות בדרך כלל
ממליצה להגיע גם מרחוק!

• הוסף לסימניות
ממליצה על אוסטאופת ורפלקסולוגיה.
בהצלחה! זאת תקופה כ"כ לא פשוטה מנסיון... התחזקי בידיעה שזה זמני ובעז"ה יבואו ימים ולילות רגועים!

• הוסף לסימניות
כמה אני מבינה
מזדהה איתך
אני גם הלכתי להיימיליך ואמר להפסיק חלבי- זה עזר קצת...
בסוף אחרי 4 חודשים הלכתי לאוסטופט מומחה בבני ברק והוא אבחן ריפלקוס סמוי(כבר הלכתי לפני ל2 אוסטופטים ולא עזר)
קוראים לו דר' רייז

• הוסף לסימניות
בסוף זה יעבור
אבל זה מוציא מהדעת
לנסות את כל מה שכתבו כאן
ולא בטוח זה יעזור.
באיזה שהוא רגע זה עובר.
וקשה.....

• הוסף לסימניות
מניסיון שלנו לאחר צרחות לא נגמרות מגיל שלוש שבועות עד חודשיים גילנו שחלבי לא עושה טוב כל פעם אחרי שאכלתי משהו חלבי היה שעות של צרחות בגיל חודשיים ניסיתי לחזור לאכול כרגיל ושוב חזרו הבכיות
מעניין שהרבה מציינים שזה חלבי...אולי באמת יש בזה משהו שקשה להם לעכל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה