דרוש מידע הצילו!! התינוקת בת חמישה שבועות, לא ישנה בלילות, צורחת וצורחת וכלום לא עוזר!

ממליצה ממש בחום על אוסתאופת!!!!!!!!!!!
היינו עם תינוק שלא הפסיק למצרוח מהלידה עד לאוסטאופת
הלכנו לאוסתאופת (מומחה!!!) והיו אני קוראת לילד שלי ילד נס, הכי רגוע בעולם!
בהתחלה ממש לא האמנתי לזה וקראתי לזה שטויות, עד שהבנתי שאין לי מה להפסיד ומברכת את בעלי ששיגע אותי ללכת...
אמנם יקר, אבל שווה בטירוף
בהצלחה!
(אם את רוצה פרטים אתן לך בשמחה)
אשמח לקבל פרטיים

אשמח לקבל פרטיים
למען האיזון
אני לא הייתי מרוצה מרייז, גם אחותי לא
היינו גם אצל דר רפאל בנסאל והיינו מרוצים ממש
גם אחותי וגיסתי היו אצלו והיו ממש מרוצות
הוא גם מאד מאד אנושי

מחזיקים על הבטן, נותנים לה אוכל כשהיא רוצה- אבל היא ערה לפעמים שש שעות בלילה וצורחת! מה עושים? למי אפשר ללכת?
קראתי את הכל
גם אני הייתי אצל היימיליך וכמה אוסוטופתאים, הורדתי חלבי, קקאו, עגבניות, ומה לא?
האוסטופאט דר רייז מבני ברק הציל לנו את החיים שהבן שלי היה בן 3 חודשים, ילד חדש!!!!!

איך אפשר לקבוע תור לדר' רייז
בטלפון הוא אומר שאין תורים

וואו הבת שלי הייתה צרחנית
לא היה יום ולא לילה
הלכנו לאוסטופת למרות שלא האמנתי בזה
שווה כל שקל
ילדה חדשה (הלכתי לרפאל מבני ברק לאחר המון המלצות, שירות מצוין)
אנחנו הלכנו אליו ומאז המצב החמיר!! (וחיכינו מספיק זמן)
אח"כ הלכנו לרופא שאמר לנו שבמצב שלנו זה באמת לא עזר ורק החמיר את המצב...
שתדעו שלא לכל תינוק/ מצב אוסטאופאת מתאים!!!

גם התינוק שלי די בכיין ביחס לאחיו כעת הוא כמעט בן 4 חודשים
יש לו תופעה מדהימה -
אם הוא צורח ואין לי איך לעזור לו (פעם עזרו לו תנוחות מסוימות שהחזקנו היום זה כבר לא עוזר). אני פשוט משכיבה אותו על המיטה שלי מדברת אליו מחליפה טיטול במידת הצורך והוא נרגע ומחייך ומגרגר כאילו לא צרח לפני שניה. זה תופעה שבחיים לא נתקלתי מולה ותמיד היא עוזרת לו..
אגב ניסיתי רפלקסולויה עזר ממש לכמה ימים. ככה זה עובד??
לגבי חלבי בשבוע הראשון לחייב אכל יממה מטרנה חלבית (לפני ברית לעזור לצהבת לרדת) ולא הראה רגישות לכן לא חשבתי לנסות להמנע מחלבי.
אני כן מנסה כעת להמנע מעגבניות וחצילים. נראה אם יעזור .

לגבי חלבי בשבוע הראשון לחייב אכל יממה מטרנה חלבית (לפני ברית לעזור לצהבת לרדת) ולא הראה רגישות לכן לא חשבתי לנסות להמנע מחלבי.
גמני בימים הראשונים אחרי הלידה אכלתי חלבי
ורק אח"כ התחלתי להתנזר
בימים הראשונים קשה לאבחן את התגובה של התינוק לאוכל (לדעתי)
ממליצה מאוד לכל אמא לנסות להתנזר מחלבי לכמה ימים
אם זה זה, רואים הטבה מידית
(אני למשל לקחתי את סופ"ש, שאז בשבת פחות אוכלים חלבי ממילא +חמישי שישי)
ממש פלא!!
וידעתי - מחיר גביע מעדן ביום שווה לילה ער + תינוק סובל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה