הצילו! התפוצץ דיסק בתוך הכונן!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לפני דקה, נגשתי למחשב וראיתי שהכונן (ובתוכו דיסק שירים צרוב שדלק פה כבר מליון וחצי פעמים) קצת פתוח. בדקתי שהדיסק מונח טוב וסגרתי את הכונן תוך לחיצה על הכפתור הסוגר. כרגיל נשמע רעש עדין של הפעולה ולא עברו 20 שניות ופתאום נשמע איזו בומבה! ברחתי... ומרחוק אני מסתכלת על המחשב מחכה ללהבות , לריח, לחשמל שיפול. אבל כלום. המחשב ממשיך לעבוד כרגיל! ניסיתי לפתוח את הכונן (כשהידיים שלי רועדות. בררררר.......) ואין דיסק! יש רק מליוני רסיסים של חומר פלסטי כסוף נוצץ...
מה הדבר הזה אמור להביע? נו מילא, הלך הדיסק. אבל מה עם הכונן? (שלא תעזו לומר לי לנסות להכניס עוד דיסק)
:eek:

• הוסף לסימניות
התפוצץ הדיסק, זה מה שקרה... וגם לי זה קרה בעבר
או שטכנאי יוכל לנקות לך את הכונן או שתצטרכי להתקין כונן אחר
ואל תכניסי עוד דיסק כי תצטרכי אחכ לזרוק אותו לפח

• הוסף לסימניות
ממה זה קורה? המחשב חדש יחסית (עוד לא חצי שנה)

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה קרה שהכונן היה יחסית חדש - כמה חודשים.
מיד החלפתי ומאז כשנתיים שלא קרה לי שוב.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה קרה כי הניחו את הדיסק בצורה לא נכונה
זה לא בעיה במחשב (אם כי היה נחמד אם הוא היה יודע להתמודד עם זה ...:) )

• הוסף לסימניות
אצלי אם אני לא טועה זה קרה בגלל שהדיסק היה ישן.
כמובן שהבעיה היא רק בכונן דיסקים (רק א"ז צריך להחליף, המחשב עובד עד היום מצוין)

• הוסף לסימניות
שווה לשלם לטכנאי לנקות את הכונן???
עם ידיים טובות אפשר לעשות את זה לבד....

• הוסף לסימניות
לא קרה שום דבר
זה יכול לפעמים להתרחש לכל כונן
הדיסק נתפס בכניסתו ע"י וקום לשפורפרת הממוקמת מעליו
לעיתם נדירות קורה שלא יתיישב טוב והגלל מהירות הסיבוב העצומות שלו הוא משתחרר ועף
נתקל במבנה הפנימי ומתרסק לחתיכות

עם ידים טובות ניתן לנקות את הכונן
חבל להביא טכנאי ואפילו לקנות חדש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;662497:
שווה לשלם לטכנאי לנקות את הכונן???
עם ידיים טובות אפשר לעשות את זה לבד....
לא מבין את השאלה, עלות שעה של טכנאי נורמלי עולה הרבה יותר מכונן .

בעיקרון האחריות לא אמורה לכסות את זה.

אפשר לפתוח את הברגים למטה ולפרק את הכונן בעדינות ולנסות לנקות - השאלה אם הזמן שלך שווה את המאה שח של כונן חדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה