כללי הצילו , וירוס

• פותח הנושא ca1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קרה לכם שהחומר שכ"כ חשוב לכם בכרטיס הזיכרון או בדיסק און קי נעלם ובאים במקום התקיות סמני קיצור דרך שלא מובילים לשום מקום ? החומר לא נמחק , במאפיינים הכרטיס מלא , ויתרה מכך אף במצלמה רואים את התמונות , אך כשמכניסים לכל מחשב יראו רק קיצורי דרך . מה עושים ? אני זקוקה לחומר בדחיפות !!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
1ֹ_RACHEL תודה על התגובה המהירה והרצון לבא לעזרה , אני אנסה את מה שכתוב באשכול שהצעת .
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
דחוף ! וירוס שמעלים את כל התמונות מהכרטיס זיכרון של מצלמה , במצלמה כן רואים את התמונות ,
במחשב לא ניתן לראות כלום !!!!!! אני זקוקה לתמונות לכרטיסי ברכה !!!!!!!! מה עושים ??

• הוסף לסימניות
הוא הצליח רק לגבי הדיסק און קי , שבו היה וירוס של קיצורי דרך , אך בכרטיס של המצלמה אין סימון של קיצורי דרך ולא נראה שום תמונה דרך המחשב רק במצלמה , כך שאני לא יכולה להוציא שום תמונה . ואני זקוקה לתמונות לכרטיס ברכה !!!!!!!!!

תודה על העזרה !!!!!

• הוסף לסימניות
את קוראת את הכרטיס באמצעות כבל למצלמה או באמעות חיבור הכרטיס ישירות למחשב באמצעות מתאם?

אני מניח שהאפשרות הראשונה היא הנכונה, וזה עניין של הגדרה, נסי את האפשרות השניה.

• הוסף לסימניות
אני מנסה לקרוא את הכרטיס ישירות מהמחשב ללא שום כבל , יש לי אפשרות כניסה של כרטיסי זיכרון , מה גם שכרטיסים אחרים המחשב קורא !! כך שאין בעיה בכניסה שבמחשב !!
מה עושים ?

• הוסף לסימניות
לי קרה השבוע אותה בעיה בדיוק (וינדוס 8)
ניסיתי במחשב אחר (וינדוס 7) ופעלתי לפי ההוראות של פפוקו שוב
וזה עובד מצויין.

• הוסף לסימניות
נסו אולי יש תקיות מוסתרות

• הוסף לסימניות
איך אני מגלה תיקיות נסתרות ?

• הוסף לסימניות
מאפייני תיקייה - תצוגה- גלה תקיות מוסתרות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה