הצילו - וירוס!

• הוסף לסימניות
בשעה טובה ומוצלחת יש לי וירוס רציני במחשב שלא נותן לי לגלוש באינטרנט חוץ מאתר... פרוג (!)
(קונספירציה?....:rolleyes:)
למי יש מספר של טכנאי טוב ואמין בירושלים במחיר סביר...? :eek:

• הוסף לסימניות
ואיפה האנטי וירוס בכל הסיפור הזה?
למה טכנאי?

• הוסף לסימניות
הלואי כזה וירוס על כל עם ישראל! דחוף מס' הטלפון של היוצר המוכשר...

• הוסף לסימניות
הנה קח
נתיב טכנולוגיות בע"מ
ושם תציין שאתה רוצה את הגרסה של המהדרין מן המהדרין ;)

• הוסף לסימניות
האנטי וירוס כשל בהגנתו...
וכמה שאני מוחקת את הוירוסים עוד צצים לי עם כל פתיחת דף אינטרנט!
טוב, לפחות עכשיו אני חסומה לגמרי מכל מיני מריעין בישין.... (בערך...)
אבל בבקשה, שמישהו כבר יעזור לי להשתיק את ההודעה שקופצת לי כל כמה שניות על וירוס חדש! בשעת לילה מאוחרת זה יכול מאודד להבהיל....

• הוסף לסימניות
האנטי וירוס כשל בהגנתו...
וכמה שאני מוחקת את הוירוסים עוד צצים לי עם כל פתיחת דף אינטרנט!
טוב, לפחות עכשיו אני חסומה לגמרי מכל מיני מריעין בישין.... (בערך...)
אבל בבקשה, שמישהו כבר יעזור לי להשתיק את ההודעה שקופצת לי כל כמה שניות על וירוס חדש! בשעת לילה מאוחרת זה יכול מאודד להבהיל....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה