- הוסף לסימניות
לפני כחודשיים מתי לב שיש לבן שלי (שנתיים וחצי) באיזור פי הטבעת גירויים כל הזמן,
וכל פעם שפותחים לו את הטיטול הוא ישר מתגרד שם,
לא חשבתי בכלל בכיוון של תולעים, עד שלא ראיתי אותם בעצמי יום אחד מטיילות שם..
מיד התקשרתי לרופאה שרשמה לי ורמוקס, ועבר והכל טוב.
בשבוע האחרון הבן שלי שוב סובל מגירויים עזים במיוחד, הוא ממש מתגרד בכל רגע שפותחים את הטיטול, ועכשיו - בכלל. הוא לא מצליח לישון ובוכה לי שכואב לו שם.
הוא הוריד את המכנסיים והטיטול ולא מפסיק להתגרד, ואני לא יכולה לעצור בעדו...
לא ראיתי הפעם את התולעים, אבל זה נשמע לי זה. מה אתן אומרות? מיד הבאתי לו היום ורמוקס...
אבל מה עושים בינתיים??? הוא ממש סובל ולא יכול לישון, ואני לא רוצה שהוא יפצע את עצמו
הכנסתי אותו קצת למקלחת ושטפתי לו באיזור עם מים חמים, דווקא זה הרגיע אותו, אבל מיד שהוצאתי אותו הוא חזר להתגרד.

אגב, פעם שעברה הוא לא ממש הסכים לשתות את הורמוקס, ובפעם האחרונה שהוא היה צריך לקבל הוא בקושי הסכים לטעום.. יתכן שבגלל זה זה חזר לו כזה מהר?
וכל פעם שפותחים לו את הטיטול הוא ישר מתגרד שם,
לא חשבתי בכלל בכיוון של תולעים, עד שלא ראיתי אותם בעצמי יום אחד מטיילות שם..
מיד התקשרתי לרופאה שרשמה לי ורמוקס, ועבר והכל טוב.
בשבוע האחרון הבן שלי שוב סובל מגירויים עזים במיוחד, הוא ממש מתגרד בכל רגע שפותחים את הטיטול, ועכשיו - בכלל. הוא לא מצליח לישון ובוכה לי שכואב לו שם.
הוא הוריד את המכנסיים והטיטול ולא מפסיק להתגרד, ואני לא יכולה לעצור בעדו...
לא ראיתי הפעם את התולעים, אבל זה נשמע לי זה. מה אתן אומרות? מיד הבאתי לו היום ורמוקס...
אבל מה עושים בינתיים??? הוא ממש סובל ולא יכול לישון, ואני לא רוצה שהוא יפצע את עצמו
הכנסתי אותו קצת למקלחת ושטפתי לו באיזור עם מים חמים, דווקא זה הרגיע אותו, אבל מיד שהוצאתי אותו הוא חזר להתגרד.
אגב, פעם שעברה הוא לא ממש הסכים לשתות את הורמוקס, ובפעם האחרונה שהוא היה צריך לקבל הוא בקושי הסכים לטעום.. יתכן שבגלל זה זה חזר לו כזה מהר?
הנושאים החמים

Reactions: בת-7, ציפי122, MELY❤️ ומשתמש 1 נוסף4 //