הצילו, זה שוב תולעים? (לבן שלי..)

• הוסף לסימניות
כתבתי זאת בעבר שהתולעים הנמצאים בבטן , חייבים לצאת החוצה על מנת להטיל את ביציהן.
בזמן היציאה, המקום מאוד מגרד ומציק.

הרעיון של שום, זה שהתולעים פוחדות מהריח החזק, אבל זה גם שורף ליליד.
במריחת וזילין, התולעים מחליקות ולא יכולות לצאת החוצה.
בשלב מסויים, תוחלת החיים שלהן נגמרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1120847:
חשדתי
והיא אומרת שאין לאף אחד בבית שלה
ולא בילדים האחרים

וזה לא הכי נקי שם
והיא אומרת לי ביום יום
שהילד שלי אוכל מהאוכל של הילדים האחרים , ובקבוקים ומוצצים חופשי לכולם:eek:
אם יש לילדים אחרים היא לא אמורה לדעת את זה...
ואם היא באופי לא הכי הגיינית אז יש הדבקויות. ברגע שהיא מחליפה טיטול לילד ולא שוטפת ידיים טוב טוב עם סבון אז הסיפור מתגלגל הלאה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1120941:
הרעיון של שום, זה שהתולעים פוחדות מהריח החזק, אבל זה גם שורף ליליד.
אם נזהרים לא לפצוע את השום, שהוא ישאר שלם זה לא שורף. כך אמרו פה פעם באשכול אחר בנושא.

• הוסף לסימניות
אוי מסכן. זה סבל נוראי!
כדי להיפטר מהן לגמרי -
מחזור החיים שלהן בערך חודש.
מריחת וזלין מונעת מהן לצאת להטיל ביצים, ואם מקפידים למרוח כל לילה במשך חודש - ממגרים אותן. חשוב במקביל לכבס ב-60 מעלות לפחות את הלבנים, פיג'מה, ומצעים.
הבעיה היא הדבקות חוזרות בגן\מעון.
סיוט.
וכן, הפחתה של מתוק אמורה לסייע.
אבל לא יודעת, אצלנו נראה כאילו זה בעונות מסויימות.

• הוסף לסימניות
שמתי לב שלבני נהיה תולעים כשהוא אוכל מתוק.
היתה לי חבילת חמצוצים גדולה ויצא שאכל 2-4 ביום. ביום כזה בד"כ היו לו תולעים בלילה. וכשלא אכל לא היה כלום.
שום, אכן מאד עוזר.

• הוסף לסימניות
תנסי לתת לו לאכול אוכל עם שום לדוג' לחם עם טחינה (אבל שיהיה בטחינה הרבה גבישי שום חי ולא אבקות קנויות)

בהצלחה
ולילה טוב

• הוסף לסימניות
לי ידועה שהשום כן הורג אותם
מנסיון: חתיכת שום קטנה מרוחה בשמן זית , מחדירה למקום כמו כדור אקמול זה עוזר
(שמעתי פעם שהתרופה הקונבנציונלית לא בריאה לכבד )

• הוסף לסימניות
גם אצלי הילדים סבלו מוורמוקס, יש מינונים שונים וכל רופא אומר אחרת, בעצם לפי ההוראות שכתובות בתוך הוורמוקס (ולא לפי מה שהרופא אומר) הם כותבים לקחת את זה 3 ימים ברצף 5cc, ואחרי 10 ימים שוב ל - 3 ימים, הרופאים לא אומרים את זה, אבל היה לי רופא אחד, שהמליץ לי כך, 3 ימים רצופים, (לא חזרתי על הטיפול אחרי 10 ימים) ובאמת זה היה יעיל ועצר את התולעים. מי שרוצה לעשות כך שישאל את הרופא שלו וכמובן לא יסמוך עלי כי אני לא רופא, אבל אצלי הוורמוקס לא עבד כשנתתי רק מנה אחת, אפילו אם חזרתי על הטיפול אחרי 10 ימים.

• הוסף לסימניות
מעניין אף פעם לא היה אצלי לילדים תולעים... כנראה באמת קשור לאי אכילת מתוקים..
מסכן:mad:

• הוסף לסימניות
הילדים שלי כמעט לא אוכלים מתוקים
פעם בשבוע אולי בשבת כוס מיץ וזהו כל השבוע מים ופירות

האמת בחיידר נותנים לגדול פטל ושקיות ממתקים על חלאקה בערך פעם בשבוע
אולי בגלל זה

אני הכנסתי שום ולא ראיתי שזה עוזר

• הוסף לסימניות
אני מניחה שזה תלוי גם בילד - אצלי הילדים אוכלים די הרבה מתוק וב"ה אף פעם לא היו תולעים. בעז"ה גם הלאה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1120922:
סחטתי לו על המקום שום
הוא קפץ והשתולל. מכאבים

לסחוט לו על מקום שום??
בטח שהוא יקפוץ וישתולל!! מסכן.
מכניסים את זה כמו נר אקמול. לא מרגישים כלום.

לגבי המנה של הוורמוקס, יש ילדים שמספיק להם מנה אחת ואחרי עשרה ימים מנה נוספת ואם זה חוזר מהר מדי הרופא ממליץ על 3 ימים רצופים ואחרי עשרה ימים שוב 3 ימים.

אבל מלכתחילה ברור שעדיף כמה שפחות. לא מתחילים מיד בטיפול חזק.
תלוי מה המצב.
התרופה הזו כמו כל תרופה אחרת לא בריאה לכבד.

• הוסף לסימניות
לגבי שן שום עם שמן זית.
להזהר לבחור שן דקה וקטנה.
כבר היו מקרים של ניתוח כירורגי בעקבות שן שום שנתקעה...

כמו"כ, להקפיד לגזוז לילד ציפורניים. כפי שכבר נכתב יש לכך מחזוריות עם גרד, ואם אין ציפורניים אין מקום לביצים להתפס.

רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.א.;1120981:
שמתי לב שלבני נהיה תולעים כשהוא אוכל מתוק.
היתה לי חבילת חמצוצים גדולה ויצא שאכל 2-4 ביום. ביום כזה בד"כ היו לו תולעים בלילה. וכשלא אכל לא היה כלום.
שום, אכן מאד עוזר.

בדיוק באתי לכתוב על חמצוצים. פעם סיפרה לי חברה שלילד שלה הי תולעים והיא שמה לב שזה כל פעם אחרי אכילת חמצוצים. ב"ה ילדי לא סבלו. שבת אחת הם קיבלו במתנה jמצוצים (לא נכנס לבית) ואחרי זה הקטן שלי התחיל לרקוד, בדקתי ומצאתי את הדבר הזה. מיד שמתי 'נר' של שום וזהו שקט.

• הוסף לסימניות
לשים שום כמו ששמים נר אקמול (לחתוך אותו צר)
הורג אותם על המקום מנסיון!

• הוסף לסימניות
אמא שלי שמעה פעם את העצה הזאת והיא טוענת שעזר פלאים:
בבוקר, לפני שאת נותנת לילד לשתות, תני לו חתיכת לחם!
היה לה איזשהו הסבר הגיוני שאני לא זוכרת כרגע, אבל מה אכפת לכם לנסות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sth;1121477:
אמא שלי שמעה פעם את העצה הזאת והיא טוענת שעזר פלאים:
בבוקר, לפני שאת נותנת לילד לשתות, תני לו חתיכת לחם!
היה לה איזשהו הסבר הגיוני שאני לא זוכרת כרגע, אבל מה אכפת לכם לנסות?

גם לנו כילדים, מי שסבל, קיבל כמה ימים לחם על הבוקר... והכל נגמר.

• הוסף לסימניות
ניסיתי היום לשים כוס סוכר באמבטיה וזה לא הוציא שום דבר

• הוסף לסימניות
קראתי פעם. (כבר לא זוכרת את המקור) לטבול פרוסת לחם שלימה בחומץ. ולהניח אותה על הטבור. התולעים יוצאות.
בפעם היחידה לפני שלוש שנים שבתי סבלה מתולעים. ניסתי ועזר.

• הוסף לסימניות
מה הרעיון לגרום לתולעים לצאת?
זה לא כואב ומציק??
הרי כל הכאב הוא מזה שהתולעים יוצאות :(

אשמח להבהרה לפני שאני הולכת למרוח על הבטן של הקטנה שלי לחם חומץ או להושיב אותה באמבט סוכר :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת