דרוש מידע הצילו, יבלות

• הוסף לסימניות
יש גם בחיפה רופא עור מומחא (מאוחדת) שמוריד יבלות, סיפור של כמה דקות, מנסיון עם הבן שסבל ממש מיבלות שרק התרבו. ואחרי הטיפול לא חזרו!
מומלץ. הלכתי אליו בעקבות המלצה זו והמלצות נוספות קוראים לו דר וולדמן ומאז לא חזרה מתקפת היבלות.
לשים משחת אלחוש לילדים חצי שעה לפני הביקור!!! אחרת הם צורחים
הוא גם מקבל באופן פרטי
800 שח לפרטי

• הוסף לסימניות
חבל על העוגמת נפש של הילד וההורים מהיבלות האלה
זה ככ לא נעים!לכן ממליצה-(משום מה יש רופאי עור שמתעקשים לחכות שנתיים עד שזה ירד לבד)
לכו למרפאת עור בבית חולים ומוציאים את זה עם כפית כרוגית ללא זכר ב2 שניות
צריך רק הפניה מרופא משפחה בשביל להוציא התחייבות
רק התור לוקח הרבה זמן צריך לנדנד לפעמים מתפנה תור

לפני שהלכתי התיעצתי עם עזר מציון הם גם המליצו.

• הוסף לסימניות
חבל על העוגמת נפש של הילד וההורים מהיבלות האלה
זה ככ לא נעים!לכן ממליצה-(משום מה יש רופאי עור שמתעקשים לחכות שנתיים עד שזה ירד לבד)
לכו למרפאת עור בבית חולים ומוציאים את זה עם כפית כרוגית ללא זכר ב2 שניות
צריך רק הפניה מרופא משפחה בשביל להוציא התחייבות
רק התור לוקח הרבה זמן צריך לנדנד לפעמים מתפנה תור

לפני שהלכתי התיעצתי עם עזר מציון הם גם המליצו.
כנל. ההוא מחיפה גם הוציא עם כפית כירורגית
לעשות את זה בהקדם זה עלול להתפשט מאוד
משחת אלחוש חצי שעה לפני הטיפול

• הוסף לסימניות
אני במכבי בני ברק.
מי מוציא מעל העין?
יש לנו חתונה, חייבת לטפל בזה זריזזזז

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על ד"ר ולדמן מחיפה
שווה להתייעץ איתו

• הוסף לסימניות
יש לבת שלי בפנים וזה מכוער, נראה לא טוב בכלל ולא עובר כבר חודשיים וחצי בערך.
אני הבנתי שהורדה בכפית כירוגית לא מסירה לצמיתות אלא צריך לחזור שוב ושוב כי הן גדלות עדיין. האומנם?

• הוסף לסימניות
אני הוצאתי לבת שלי לפני חודש בתל השומר ד"ר שושי גרינברג - קיבלתי המלצות מהרופא ילדים
הוציאו לה את כל היבלות ורק אם יהיה הדבקה נוספת יכול להיווצר יבלות חדשות

• הוסף לסימניות
יש פלסטרים בבית מרקחת ליבלות עולה כ30 שח מאד עוזר מניסיון.

• הוסף לסימניות
שום חי (פרוסה דקה) עם פלסטר בלילה על היבלת. יעיל מניסיון (היה לי 3 גדולים וירד תוך 10 ימים ללא זכר ולא חזר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה