כללי הצילו, יש דרך לשחזר קובץ בפוטושופ?!

• הוסף לסימניות
שעתיים וחצי עבודה, שכחה פשוטה (?!) של שמירה, וההודעה החביבה שסוגרת לי את התוכנה יחד עם כל העבודה-לפח. יש דרך לשחזר?

• הוסף לסימניות
ב-8 לא הצלחתי אף פעם. אבל הוא גם כמעט לא נתקע...
אם אתה משתמש ב-8 תתחיל לעבוד מחדש.

• הוסף לסימניות
לא, דווקא ב-9. ולא נודע כי באו אל קירבנה. התחלתי לעבוד מחדש, אבל חסכון של עוד שעתיים לא יזיק לי, גם לא עוד שעה או חצי... זה מתסכל!

• הוסף לסימניות
זה קורה לכל אחד פעם אחת, ומספיק כדי לעורר תזכורת לפעמים הבאות לזכור לבצע שמירה.
פתרון אין לי, אבל שיחזור עבודה בד"כ לוקח פחות מחצי מהזמן והיא נעשית גם על פי רוב יותר טוב.
משתתפת בתיסכולך, והרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
זה קורה במשפחות הכי טובות...
צר לי לאכזב אותך אבל עפ"י מה שידוע לי אין אופציה לשחזר.
מה שכן זה עוזר לפעמים הבאות לא לשכוח אחרי כל מהלך לעשות ctrl+s...

• הוסף לסימניות
לא נשכח יותר, בעז"ה, ככל הנראה - ישבתי לעבוד מחדש, קצת פחות משעתיים במקום שעתיים וחצי, אבל זמן מספיק דיו כדי להתחרט... תודה לכל המשתתפים בצער.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה