הצילו ! יש לי עכבר בבית מה עושים?????????????

• הוסף לסימניות
בעלי חוזר רק בעוד שעה ואני עומת על המשמר לראות שלא יכנס לשאר הבית.
איך מסלקים אותם, איין לי מלכודת!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
הפתרון הכי יעיל- תמונה של "הרב של העכברים". (ר' ישעיה מקסטריר- אני לא בטוחה באיות) תעשי חיפוש בפורום ותמצאי, הדפיסי, תלי במקום המועד לפורענות ולא תראי את העכבר יותר. הוא פשוט יעלם. מנסיון.
נ.ב. אם יקרה משהו גם לעכבר של המחשב, אני מסירה אחריות:)

• הוסף לסימניות
פותחים אשכול פאניקה בפרוג. נו מה? כל הגברים יבואו עם אלותיהם לגרשם לצמיתות מהבית. :D:D:D:D:D:D
אפשר גם להפנות לאשכולות דומים בנושא.
אגב: ערכת חיפוש? או שבמצב הנפשי הקשה אסור אפילו לשאול שאלה כזו?
:p:D:p:D:p:D:p:D

באמת מתנצלת על הציניות המרגיזה עכשיו מאוד.
אבל- זה פורום מקצועי ו... רק לכן אני פה אם זה יהפך לאתר בילוי אאלץ לחסום אותו מפני.
אולי אתם לא תפסידו...:)

ואם אני היחידה בדעה זו מנהל האתר יכול למחוק את הודעה זו.

הצלחות

• הוסף לסימניות
תשמעי חמודה!
את צריכה הרבה סבלנות. מתוך ניסיון התמונה שאמרו לך קודם ממש לא עוזרת לצערי.:(
ואני יספר לך משהו שאולי "יעודד" אותך.
יום אחד אמא שלי רואה שמשהו נגס באפרסמון, בהתחלה חשבנו שזה אולי ציפורים שנכנסות אבל אחרי יומיים שראינו שהנגיסות יותר גדולות משל ציפור התחלנו להתגרד...
אז אמא שלי מיד הזמינה משהו שהוא ממוחה לכאלו דברים וכשהוא הגיע הוא אמר שמסתובבת לנו ח-ו-ל-ד-ה :eek::eek::eek: בבית.
ככה שבועיים שלמים הסתובבה חולדה בבית וכל יום היא ראינו מה היום היא אכלה כולל ח' שקדי מרק.:p
בקיצור שאחרי שבועיים אחד השכנים אמר לאמא שלי שהוא רואה למטה חולדה ע-נ-ק-י-ת מתה.
אז תעזרי הרבה סבלנות מניסיון שום מלכודת לא עוזרת.
תקראי למישהו מומחה!!!.
בהצלחה!!!!!!!!
שכחתי להגיד שכמובן שהוא שם רעלים אבל הוא אמר שלפני 10 ימים אין לנו בכלל מה לצפות שהוא ימות.

• הוסף לסימניות
אם יש בעיה של עכברים (וגרוע יותר חולדות) כדאי לקרוא למדביר מקצועי, יש להם רעלים מיוחדים שהם מפזרים, וזה מחסל אותם.

• הוסף לסימניות
בס"ד
הייתי מציע לסגור את המקום שהוא נמצא בו שלא יברח למקומות אחרים או חדרים אחרים, ולחכות לבעלך עד שיגיע, ולא לפחד זה רק עכבר... לא פיל :)
גם תפילה לא תזיק!

• הוסף לסימניות
לא סתם האמת שגם אני לא הייתי יודע מה לעשות.

תשמרי על יישוב הדעת. וב"ה יהיה בסדר.

מה שכן שימי לב למאכלים שלא בטעות לאכול מאכל שהעכבר נגע בו אומרים שמי שאוכל שיריים של עכבר שוכח הכל ו\או משתגע.

• הוסף לסימניות
אני מבין את תחושת חוסר האונים.
בנתיים את יכולה להיות רגועה שעכבר רגיל אינו נושך או מזיק בריאותית.
תשיגו מלכודת, אך שימו לב: יש 2 סוגי מלכודות יש מלכודת דבק ויש מלכודת שלוכדת את העכבר בתוך תיבה.
מלכודת הדבק הינה מוות ממושך ואכזרי ומי שיש לו לב אנושי ורחום צריך להימנע מצער בע״ח הנוראי והאכזרי הזה. במלכודת תיבה ניתן לשחרר את העכבר בסביבה פתוחה או אם ממיתים אותו אז בצורה מהירה ונקיה ולא אפרט כאן כמובן.

• הוסף לסימניות
לתמונת הרב יש בהחלט קבלות רבות בשטח, אין זו אמונה תפלה אלא מסורת ידועה, ואין לזלזל בה.
זו הצורה הכי נקיה להתפטר מהמפגע.
(גם אנחנו שמנו מלכודת דבק. נלכדו בה שני מקקי ענק על לא עוול בכפם:eek:)

• הוסף לסימניות
לצערי יש לי נסיון מהשבועות האחרונים [תפסנו 4] תקנו מלכודת מפח לא רשת כי החורים מדי גדולים שם והם בורחים (ראיתי בעיני), וצריך לוודא שלא היה שם כבר עכבר כי אז הם משאירים סימנים לחבריהם לא להכנס, ואם כן היה שם עכבר צריך לנטרל את הסימן דרך עשן (מדליקים כמה ניירות) ומכניסים גבינה צהובה בלי לגעת בידיים כי אז הם מריחים שבן אדם שם את זה ומנסיון תוך 3/4 שעה הם בפנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;695206:
פותחים אשכול פאניקה בפרוג. נו מה? כל הגברים יבואו עם אלותיהם לגרשם לצמיתות מהבית. :D:D:D:D:D:D
אפשר גם להפנות לאשכולות דומים בנושא.
אגב: ערכת חיפוש? או שבמצב הנפשי הקשה אסור אפילו לשאול שאלה כזו?
:p:D:p:D:p:D:p:D

באמת מתנצלת על הציניות המרגיזה עכשיו מאוד.
אבל- זה פורום מקצועי ו... רק לכן אני פה אם זה יהפך לאתר בילוי אאלץ לחסום אותו מפני.
אולי אתם לא תפסידו...:)

ואם אני היחידה בדעה זו מנהל האתר יכול למחוק את הודעה זו.

הצלחות
זה- איש את רעהו ובן אדם מבקש עזרה איך ניתן ללכוד עכבר כשהו לבד תודה לכל העוזרים העצות עזרו לי מאד. האינפורמציה שרכשתי נוסף לענין המלכודות שקיבלתי כאן. לכל המעונין:
עכבר הוא בגודל אגרוף יותר גדול זה חולדה
עכבר נדבק לדבק, חולדה לא היא צריכה מלכודת.

חסמתי כל אפשרות של בריחה וכשבעלי הגיע בדקנו את השטח סילקנו חפצים והקטנו את המקום עד שהחולדה יצאה מפתח הבית ב"ה

• הוסף לסימניות
והרי החדשות:
עכבר לא מסוכן
חולדה כן! היא יכולה אלימה להיות ומסוכנת לתינוקות.
רצוי לעשות הדברה או לייבא חתולים לאזור.

• הוסף לסימניות
העכברים פשוט בורחים מהרגע ששמים את התמונה

בהצלחה.

קבצים מצורפים

• krestirer.jpg
    KB 26.8 · צפיות: 80
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י nchmeya;695609:
עד שהחולדה יצאה מפתח הבית ב"ה

סיעתא דשמיא גדולה היתה לכם,
שמענו על הרבה כאלו שלא מצאו וחיו עם החיה.
ב"ה סוף טוב, ותדבירו!

• הוסף לסימניות
לאחותי היה סיפור לא מזמן בדירתה (קומה אחרונה). היא קראה למדביר, שאמר לה שזה המחיר שהיא משלמת על קירבתה לגג רעפים, ושלא מועיל להניח מלכודת, הוא הפך את הבית, לכד את החולדה החיה ולקח אותה איתו תמורת 500 ש"ח.
אח"כ נשאר לה רק להתמודד עם בנה, שלא הבין איך היא מוותרת על חית מחמד בחינם. אבל זה היה החלק הקל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;695612:
והרי החדשות:
עכבר לא מסוכן
חולדה כן! היא יכולה אלימה להיות ומסוכנת לתינוקות.
רצוי לעשות הדברה או לייבא חתולים לאזור.
ודאי שחולדה מסוכנת,
אחי ננשך ברגלו מחולדה באמצע הלילה...

• הוסף לסימניות
התמונה עוזרת גם לחולדות או רק לעכברים?

• הוסף לסימניות
לחמותי הייתה תקופה שעכברים מילאו לה את הבית. בכמויות!! [הם הגיעו בעקבות חפירות בגינה מוזנחת מול הבית]
אמנם הם לא מסוכנים, אבל הנזק שנעשה הוא עצום! הם אכלו את הארונות מאחורה. נכנסו לתנור ואכלו את הגוף חימום... הם ניסו מלכודות ולא עזר, העכברים התרבו בקצב מסחרר, והתחילו לרוץ בין הרגליים...!! [איכככס!!!!] המצב היה נוראי! הם שמו הם התמונה הנ"ל, ובתחילה לא עזר, עד שאמרו להם לשים בכל ארון שיש שם עכברים, ואכן שמו על כל דלת ודלת בבית, ועל כל ארון וארון [מבפנים],
והעכברים נעלמו לחלוטין!!
אז אולי אם תמונה אחת לא עוזרת, שמים עוד כמה... בסוף העכברים נבהלים ובורחים :|

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה