הצילו כל המחשב שלי התהפך ... הכל הפוך - המסך הכתבים

• הוסף לסימניות
מה עושים ????

• הוסף לסימניות
ייייייייששששששש תודה !!!

• הוסף לסימניות
סתם שאלה, איך מצליחים לכתוב ככה, כשהמסך הפוך??
זה ממש נקע בצוואר...

• הוסף לסימניות
סתם שאלה, איך מצליחים לכתוב ככה, כשהמסך הפוך??
זה ממש נקע בצוואר...
סליחה שאני מתערב... אבל עם קצת הפעלת הראש היהודי, גם לנגן באורגנית אני מצליח הפוך. רק עניין של מאמץ ורצון (או חוסר ברירה ;) )

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערב... אבל עם קצת הפעלת הראש היהודי, גם לנגן באורגנית אני מצליח הפוך. רק עניין של מאמץ ורצון (או חוסר ברירה ;) )
ברור שאפשר, והעובדה שהצליחו.
אבל אי אפשר להתכחש שזה קשה.
(מנסיון!)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עם שיטה עיוורת אפשר
נכון...
גם הקריאה תהיה בשיטה עיוורת, כלומר בכתב ברייל...
לא מדובר על הכתיבה עצמה, כי בה לכאורה, מי שלא יודע שיטה עיוורת, יהיה לו קל יותר.
הוא לא צריך להסתכל על המסך.
התכוונתי שזה קשה להשתמש במסך הפוך, כל הזזה של העכבר, אמורה להיות מחושבת בדיוק לצד השני.

ההקלדה עצמה לא משמעותית בכלל, אלא אם כן, משתמשים במקלדת שעל המסך...

• הוסף לסימניות
ההזזה של העכבר פשוטה, על פי שיטה שאחי המציא לי לפני שנים רבות, והוא פשוט להפוך גם את העכבר לאותו כיוון שהמסך התהפך (גאוני לא? איך לא חשבתם על זה קודם?)

• הוסף לסימניות
ההזזה של העכבר פשוטה, על פי שיטה שאחי המציא לי לפני שנים רבות, והוא פשוט להפוך גם את העכבר לאותו כיוון שהמסך התהפך (גאוני לא? איך לא חשבתם על זה קודם?)
אני פשוט הייתי הופכת את המסך, במידה שלא מדובר במחשב נייד.
ואם כן, אז אפשר אחד משתי הפתרונות הבאים, או לחבר אליו מסך, ואותו להפוך,
או להשתמש בעכבר ומקלדת נפרדים, ולהפוך ת'מחשב עצמו.
גם פתרון...

• הוסף לסימניות
אה, ועוד נקודה.
עם המסך התהפך ב90/270 מעלות, אפשר לקבל נקע ביד, מהתנוחה של היד על העכבר...

• הוסף לסימניות
אני מדבר על כך שהרבה פעמים רואים סרטון הפוך אז הופכים את התצוגה עם המקשים החמים, ואז אם תוך כדי צריכים לנווט לייעד מסויים הופכים את העכבר (כך שלי זה עוזר לפחות פעם בכמה חודשים..).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה