הצילו, כתם שלא יורד בכביסה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;480754:
אני קופצת על האשכול כדי לשאול על גופיות שכיבסו בישיבה עם כל הצבעוני ואם יודעים איזה צבע זה קיבל- לבן אפרפר כזה...
(זה משהו ישן ומפריע לי מאד אני אוהבת שהכל בוהק) יש מה לעשות?
השריתי באקנומיקה ולא הזיז כלום כמעט
להשרות עם קליה? זה כמות גדולה וחבל לי לבזבז על זה חצי בקבוק קליה (הייתי קונה גופיות חדשות אבל הן במצב מעולה חוץ מהצבע)

שימי אבקת רן ב90 מעלות יצא לך לבן בוהק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י swiss;480780:
כתמי דם מבגדים מורידים אך ורק עם מי חמצן
כמה גרושים בבית מרקחת
ותוך כמה שניות אין כתם ואין דם

וזה יעיל בתנאי שלא נובה כלום על הכתם,
והוא טרם עבר כביסה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;479483:
ברצינות ממתי דם לא יורד מכביסה?

באמת מוזר שלא ירד... הבת שלי בחגים פתחה ת'ראש, כל החולצה שלה היתה מלאה בדם, והכנסתי אותה למכונה (את החולצה לא את הילדה....;)) רק אחרי כמה שעות טובות וזה ירד בלי שום בעיה....
כיבסתי עם א. כביסה אריאל אם את שואלת....:rolleyes:
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אולי הבעיה היא במכונת הכביסה שלי , שאוהבת להשאיר כתמים, אם לא מטפלים נכון, וכמובן אין אצלי להפעיל מכונה ללא קליה או אוקסיג'ן, בכל אופן תודה רבה על העצות, השריתי במים קרים עם מלח גס ואח" כיבסתי כרגיל (עם אוקסיג'ן) והכתם נעלם כלא היה, תודה על העצות המועילות!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה