הצילו : למי יש נסיון ביצוא סרט המורכב הרבה מקליפים

• הוסף לסימניות
ב"ה

אני צריכה דחוף ליצא סרט ארוך מאד המורכב מהרבה קליפים המוסרטים ממצלמות כאלו ואחרות כאילו HD

לפי מה שניסיתי יצאו לי ההסרטות כל תנועה בצילום נמרחת הקליפ מאד סוג של פיקסול כזה

מה עושים ??????

הצילו
דחוף להיום

אני לא יכולה לייצא אותם בפול HD בכל אופן היות והוא ישקול כ50 ג'יגה
הסרט אורך של כמו שלש שעות

• הוסף לסימניות
תבדקי בהגדרות ייצוא שיעמוד על PROGRESSIVE
בד"כ זה מה שמונע את המריחות האלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שתיים;1934224:
תבדקי בהגדרות ייצוא שיעמוד על PROGRESSIVE
בד"כ זה מה שמונע את המריחות האלו

ב"ה

באיזה כרטסת זה צריך להופיע ?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
ב"ה

יש עוד אחד שיכול לעזור לנו דחוף

עשיתי פרוגרסיב זה לא עוזר כלל בנידון זה

• הוסף לסימניות
בפול HD כן יצא טוב?
אם כן, אז אולי תסגרי פול HD ואח"כ תורידי משקל

• הוסף לסימניות
ב"ה

נסיתי
גם לא יוצא טוב !

אבל מעניין איך מורידים משקל כדבריך
זה גם יעזור לי לעניין (לגבי התמונות וכדו')

• הוסף לסימניות
התכוונתי שאחרי שייצא לך סרט FULL HD תקין, תסגרי אותו שוב עם ביטרייט נמוך או לפורמט HD לא FULL

• הוסף לסימניות
תנסי להעלות את אחד הקליפים הבעיתיים ואולי נוכל לנסות לעזור לך.

• הוסף לסימניות
ב''ה
אני לא יכולה לעלות מהחומר מפני שיש שמה אנשים פרטיים
והחומר לא שלי
סליחה ותודה על הרצון

• הוסף לסימניות
אולי זה לא בסיקוונס תואם לחומר?
תנסי לחפש שם איזה קטע פצפון בלי אנשים ולהעלות אותו, אז נוכל לעזור.
או אם את רוצה לשלוח בפרטי את גם יכולה.

• הוסף לסימניות
תפתחי סיקוונס עם הוידאו (גרירתו על האיקון של דף חדש)
ותעתיקי לשם את כל הסרט הערוך
בדכ זה מונע מראש את הבעיה שהצגת

• הוסף לסימניות
את כותבת שאלו הסרטות שונות, - למה את מתכוונת? אלו פרטים מאד חשובים בהגדרת יצוא הסרט

• הוסף לסימניות
נשמע שזה בעיה של איכות ירודה
קודם כל, סרט באורך 3 שעות לא אמור להיכנס בDVD אחד, בטח לא בגודל FULL HD
דבר שני, אם את מייצאת את זה בגודל פחות מFULL HD ומנסה לצפות בזה במסך מלא- את בעצם מורחת את הפיקסלים על שטח יותר גדול מהגודל שלהם ולכן את רואה את הסרט מפוקסל
נסי לחלק את הסרט לכמה חלקים ולייצא בגודל 1920*1080 (בתנאי שבאמת עבדת על כזה גודל סיקונס) בביטרייט בין 10-30
(מומלץ לעשות ניסוי עם חלק קטן מהסרט ולבדוק אם אכן נפתרה הבעיה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה