כללי הצילו... למכירים את נטפרי

• הוסף לסימניות
לאחרונה כל קובץ PDF - או וידיאו או מוסיקה שאני מנסה להוריד מהאתר הסמן מסתובב ומסתובב ומסתובב עד סוף כל העולם.

פניתי לנטפרי הקלטתי תעבורת אינטרנט... אחרי כמה ימים (!) קיבלתי תשובה לקונית, שההקלטה מראה שאין בעיה.

ניגשתי לטכנאי שלי (מטאפורית) הוא השתלט על המחשב, והתשובה שלו, קשור נטו לנטפרי, הם הכניסו בדיקה בתוך קבצי PDF או משהו כזה... לא יודע... תכל'ס אין לך ברירה אם אתה רוצה להמשיך לעבוד בצורה נורמלית תתחבר לנטצח וכו'

אמרתי לו שאני חייב את שאטרסטוק מסונן, אז הוא אמר לי, תקשיב תכל'ס אין על נטפרי, יש להם סינון קפדני ואיכותי, ואין להם מתחרים... אבל את הבעיה שלך לא פותרים בנתיים...

יש למישהו מידע שיכול לעזור לי?:mad:

• הוסף לסימניות
ניסיתם בפורום נטפרי? http://forum.netfree.link/
אני אישית לא נתקל בבעיה גם בקבצים העוברים סינון, כך שאולי זה לא קשור לנטפרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A052;2275103:
ניסיתם בפורום נטפרי? http://forum.netfree.link/
אני אישית לא נתקל בבעיה גם בקבצים העוברים סינון, כך שאולי זה לא קשור לנטפרי.

זה מה שאומרים בנטפרי. תכל'ס. הבעיה אינה נפתרת. והיא נפתרת כשאני גולש דרך אינטרנט אחר.

אולי פתרון אחר?

חוץ מזה שבמקרה הזה הספק הוא גם של נטפרי כך שאם הבעיה באינטרנט - דהיינו המקור, הבעיה גם כן בנטפרי...

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי, ויורד חלק, כנראה הבעיה אצלך..
באיזה אתר מדובר?

• הוסף לסימניות
אין כזה דבר "ספק של נטפרי" נטפרי הם רק מסננים, הספק זה או RL או 019

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A052;2275163:
אין כזה דבר "ספק של נטפרי" נטפרי הם רק מסננים, הספק זה או RL או 019

:D:D:D צריך הרבה תמימות בשביל להאמין לזה...

אגב אין בזה שום פסול... והגיע הזמן שנטפרי תהפוך לחברה איכותית לכל דבר וענין עם שירות לקוחות רגיל ובלי נקודות... אני מוכן לשלם 100 ש"ח לחודש ובלבד לקבל סינון יעיל עם שירות בסטנדרט גבוה. ולא להרגיש כעני בפתח.

• הוסף לסימניות
אני עם נטפרי ולא נתקלת בהורדת קבצים ואני מורידה הרבה מאד PDF....

• הוסף לסימניות
ניסית דפדפן אחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלל נאה;2275221:
:D:D:D צריך הרבה תמימות בשביל להאמין לזה...

אגב אין בזה שום פסול... והגיע הזמן שנטפרי תהפוך לחברה איכותית לכל דבר וענין עם שירות לקוחות רגיל ובלי נקודות... אני מוכן לשלם 100 ש"ח לחודש ובלבד לקבל סינון יעיל עם שירות בסטנדרט גבוה. ולא להרגיש כעני בפתח.

בבקשת מחילה מראש
צריך הרבה 'רשעות' להגיד את זה....

ודבר נוסף יתכן ואתה לא יודע פניה בנושא תקלה לא מצריכה נקודות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמח;2275243:
בבקשת מחילה מראש
צריך הרבה 'רשעות' להגיד את זה....

אוףףף... שוב נגררים...

אם היית עובר לשעה את מה שאני עובר בחודש האחרון...

אתה יודע מה זה אומר שאי אפשר להוריד קובץ PDF מפורום? קובץ מוסיקה לעורך וידיאו? יש לך מושג? צל של מושג...

אבל קל להקליד רשעות. להוסיף מרכאות... זה לא עולה כסף...

אני הבהרתי בדיוק. מה הבעיה שלי. הבהרתי גם בדיוק מה הטכנאי שלי חושב. ומדובר בגאון... לא בטכנאי טירון. אז הוא טוען שהבעיה בנטפרי, עד כדי שהוא ממליץ לי להחליף סינון... אם לא מתייחסים אלי...

ואני מבקש לא לגרור את הדיון למחוזות אליהם נגרר כל אשכול אשר מזכיר את המילה "נטפרי"! אני לקוח של נטפרי וככזה... מפרסם אותם בכל קצוות עולם... אני חושב שהם עושים עבודת קודש. אבל מותר לקחת כסף. ולפעמים גם צריך!

תכל'ס יש למישהו עוד אופציה לעזרה? ניסיתי דפדפן אחר וכו' כל הפתרונות הבסיסיים...

• הוסף לסימניות
אם כל ההזדהות במצוקה שלך,

התגובה שלי 'רשעות' היתה על המילה 'תמימות' שלך, שלא קשורה 'כי הוא זה' למלל הארוך ששפכת,

• הוסף לסימניות
ודבר נוסף, תן לי ואפי' סיבה אחת גם ע"י 'הגאון' שלך, שלכולם בנטפרי אין בעיה להוריד מהפורום, ורק לך יש בעיה, ולמרות זאת הבעיה היא בנטפרי...

והנה הנוק האאוט....:) מדבריך הבנתי שמדובר על פרום פרוג, ולידיעתך פרוג בכלל לא מסונן....:confused::confused:
אולי לגאון הפתרונים:D:D

• הוסף לסימניות
פעם הייתה לי גם כן בעיה בהורדות קבצים
התקנתי את תוכנת vחסימה שלהם מחדש (WiFree) וזה הסתדר
לא יודעת אם זו הבעיה, אבל לא עולה כסף לנסות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SHIRSHIR;2275284:
פעם הייתה לי גם כן בעיה בהורדות קבצים
התקנתי את תוכנת vחסימה שלהם מחדש (WiFree) וזה הסתדר
לא יודעת אם זו הבעיה, אבל לא עולה כסף לנסות.

הבעיה שהיתה אצלך, זו היתה בעיה ידועה בגרסאות הישנות של התוכנה, באמת כדאי שתנסה לשדרג את הגירסה של התוכנה,

• הוסף לסימניות
תעלה קישור של משהו שלא יורד ואני אבדוק, אני בנט פרי.

• הוסף לסימניות
הדרך שבה תשיג הכי הרבה תועלת היא לשאול בפורום נטפרי.
http://forum.netfree.link/
אני מקווה שיסתדר לך בקרוב. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אולי האנטי וירוס שלך חוסם משהו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמח;2275290:
הבעיה שהיתה אצלך, זו היתה בעיה ידועה בגרסאות הישנות של התוכנה, באמת כדאי שתנסה לשדרג את הגירסה של התוכנה,

אני ממש גאה בכישורי העריכה שלך... כל הודעה שלך חריפה מקודמתה, ואחר כך נערכת כנראה בכדי להמעיט מחריפותה. שאפו על נצירת הלשון. מבין ריסי מקלדתיך ניכר כי יתכן ויש לך מניות בחברה.. :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלל נאה;2275481:
אני ממש גאה בכישורי העריכה שלך... כל הודעה שלך חריפה מקודמתה, ואחר כך נערכת כנראה בכדי להמעיט מחריפותה. שאפו על נצירת הלשון. מבין ריסי מקלדתיך ניכר כי יתכן ויש לך מניות בחברה.. :rolleyes:

אני רואה שאתה שיטתי בקונספירציות שלך, אז שיהיה לך בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
תנסה ליצור קשר עם השירות לקוחות.
מגי'קוד חזר אלי כמה פעמים וטיפל בבעיות שונות. אם הבעיה אכן בהם הם יכולים לטפל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה