הצילו!! לקחו לי ההרשאות מדיסק קשיח חיצוני

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני לא מצליח להיכנס להדיסק קשיח ""חיצוני"" שלי מופיע חלון "אין לך הרשאות...." מה אני יכול לעשות??:(:(

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שזה רק הכניסת USB לא הדיסק קשיח מה אני יכול לעשות לקבל בחזרה הכניסת USB? זה דחוף לי עכשיו נשארתי רק עם 2 כניסות ובלי כניסת USB 3

• הוסף לסימניות
להורדה לחץ כאן

להפעיל את הקובץ Protect My USB.exe
זה אמור לפתוח את החסימה מיד (אם לא ניתן לחסום ואחר כך לפתוח) וכמובן לא לשכוח לעשות יציאה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;1361794:
להורדה לחץ כאן

להפעיל את הקובץ Protect My USB.exe
זה אמור לפתוח את החסימה מיד (אם לא ניתן לחסום ואחר כך לפתוח) וכמובן לא לשכוח לעשות יציאה

תודה רבה להעזרה אבל אני כבר פתרתי את הבעי' אם אתה רוצה לדעת בדיוק איך זה קרה ואיך אני פתרתי אין בעי' תכתוב ואני יענה
ובנושה התוכנה הזה מה בדיוק עושה התוכנה הזה?

• הוסף לסימניות
asf אם תוכל לכתוב מעניין אותי. תודה.

התוכנה שהוא הביא, מיועדת לזה, ויש עוד כמה כאלו.

• הוסף לסימניות
הבעי' והפיתרון

טוב בא נתחיל איך הבעי' התחיל
יש לי כזה תוכנה שחוסם הכניסות USB עם פריצה ואני הרצתי רק את הפריצה (מתוך הדיסק קשיח חיצוני שלי) בלי להתקין התוכנה סתם לשם סקרנות, ולא קרא שום דבר, כלום, לא נפתח, כאילו לא עשיתי שום דבר, אז התחיל הבעיות, פתאום המחשב שלי לא נתן לי הרשאות לפתוח את הדיסק קשיח חיצוני שלי,

נסיונות למצוא פיתרון
אני ברוב תמימתי לא קשרתי אחד עם השני, מפני #01 שנתקתי את הדיסק קשיח שלי וחזרתי אותו באותו כניסה, והיה לי הרשאות בחזרה, אז חשבתי שזה הוא פתרתי את הבעיה, מאז עבר כמה שעות וכשחזרתי להמחשב שלי ראיתי אופה!, עוד הפעם, אין לי הרשאות!, לא ידעתי מה אני יכול לעשות להחזיר ההרשאות, (אל תשכך אני הוא המשתמש היחידי בהמחשב ואני אדמינסטרטר) #02 אז נסיתי להכניס הדיסק קשיח שלי לתוך מחשב שני, עבד כרגיל בלי בעיות, ראיתי שהבעיה לא בהדיסק קשיח שלי, #03 אז נסיתי להכניס הדיסק קשיח שלי לתוך כניסה שני בתוך המחשב שלי, ראיתי שעובד אף שם נורמלי, ואז ראיתי משהו מעניין הכנסתי העכבר שלי בתוך הכניסה שהדיסק קשיח שלי היה עד אז וראיתי שהעכבר לא עובד ומה שראיתי למעלה שהדיסק קשיח שלי עובד נורמלי בכניסה שני הבנתי שהבעיה הוא בהכניסת USB, זה אתם יכולים לראות כתבתי את זה למעלה

תכל'ס להפיתרון:
להתקין התוכנה עצמו ולהגדיר בחזרה שלא לחסום כניסות USB ולהסיר אותו "דרכו" לא דרך ריבו וזהו זה עובד בחזרה נורמלי

ותודה רבה לכל העוזרים בהשעות הקשות האלו (אל תשכחו זה נייד ויש לי רק 3 כניסות ורק אחד USB 3 וזה היה הבעייתי)

• הוסף לסימניות
תודה על המגילה הארוכה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה