הצילו! מה המחשב עושה?

• פותח הנושא MV25
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
המחשב עשה לי המון צרות
מקודם כיביתי ועכשיו הדלקתי וזה מה שהוא עושה אם אני לוחצת על ביטול הוא נותן לי את ההודעה הבאה

קבצים מצורפים

• IMG_1092.JPG
    2.2 MB · צפיות: 14
  • IMG_1093.JPG
    2.4 MB · צפיות: 10
  • IMG_1094.JPG
    2.9 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נראה לי שזה תיקון אתחול. זה קורה לפעמים כשיש פגמים במערכת וצריך לתקן אותו אז זה מתקן לבד.

• הוסף לסימניות
כמה זמן זה אמור לקחת ואיך הוא יראה אחרי התיקון?

• הוסף לסימניות
זה לוקח בדרך כלל מספר דקות, אך זה יכול לקחת אפילו שעה, עם כמה פעמים שהמחשב נדלק ונכבה.
אין שום שינויים ניכרים במערכת אחרי התיקון, אבל הוא עושה פעולות תיקון חשובות.

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה, לאחר שהתיקון נכשל לך [כמופיע בתמונה] ישנה אפשרות שיחזור לזמן מוקדם יותר, וזה יכול לעזור לך במצב כזה

• הוסף לסימניות
יישר כח!
קודם כל הרגעתם אותי!
נתתי לו לעבוד
והוא אכן חזר לפעולה
אמנם עובד קצת לאט אבל לא יותר גרוע ממה שהיה לפני

• הוסף לסימניות
המלצה אישית: לגבות את כל הקבצים.
במצבים כאלה המחשב 'מתחיל'...
פירמוט גם לא דבר גרוע כל כך עבור מחשבים כאלה.

• הוסף לסימניות
למזלי בשבוע שעבר נשברתי וקניתי שוב כונן חצוני לגיבוי
הפעם עם אחריות על מכות או נפילה
בתקווה שהוא לא יכזיב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה