הצילו מה עושים?????

• הוסף לסימניות
התקנתי בטעות הורדה איומה שנראית כמו וירוס ולא מצליחה להסירה. הכל זיבריש, מצרפת צילום מסך. אולי משהו יוכל להושיע אותי ולהדריך אותי מה לעשות?

קבצים מצורפים

• צילום מסך.pdf
    KB 215 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
לוח הבקרה- הסרה של תוכניות

• הוסף לסימניות
כשאני לוחצת על הסרה של התוכנית אני מקבלת את המסך שצילמתי ואני לא יודעת על מה ללחוץ כי הכל זבריש

• הוסף לסימניות
כשאני לוחצת על הירוק מקבלת את זה

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2.pdf
    KB 214.7 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
קודם כל זה לא אומר שהתוכנה נהפכת לוירוס היא פשוט לא תומכת בגופני עברית
וכדי להסיר אותה תנסי את הכפתור התחתון ככה זה בדרך כלל או שתבדקי במנהל משימות מאיפה הוא נפתח תלחצי על פתח מיקום קובץ ואז תדעי איפה הוא מותקן ותוכלי להסיר ידנית

• הוסף לסימניות
תודה רבה. ניסיתי לנחש מפה ומשם ובשעה טובה זה הוסר. נבהלתי מאד משום שטכנאי אמר לי שעל פניו זה נראה וירוס אלים במיוחד. מקוה שטעה בגדול.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שכן יכול להיות שלא מה שבטוח אולי
יש לך נורטון אנטי וירוס אם החומת אש שלו פעילה והוא לא התריע משהו כשהורדת אז נראה שזה לא וירוס

• הוסף לסימניות
כן. מתאים להכל. אם אתם לא מוצאים שם את התוכנה פנו שוב.

• הוסף לסימניות
הענין הוא שהאנטי וירוס התריע לי משהו שהיה נראה חמור מאד ולכן כ"כ נבהלתי. השאלה היא: אם הסרתי את התוכנה יכול להיות שהוירוס עדין קיים ועלול להשתלט לי על המחשב? בסריקה שערכתי במחשב הוא מצא קובץ שהגדיר כאיום - haudio.tmp- ולא הצליח להסירו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדנה;1167843:
הענין הוא שהאנטי וירוס התריע לי משהו שהיה נראה חמור מאד ולכן כ"כ נבהלתי. השאלה היא: אם הסרתי את התוכנה יכול להיות שהוירוס עדין קיים ועלול להשתלט לי על המחשב? בסריקה שערכתי במחשב הוא מצא קובץ שהגדיר כאיום - haudio.tmp- ולא הצליח להסירו.
כן זה אפשרי אם הסרת זה לא אומר שלא נשאר עדיין קבצים זדוניים (במידה שזה וירוס) אבל לא נראה לי שהוא ישתלט לך על המחשב.. אבל אם הנורטון לא מצליח להסיר עדיף לך לעשות ניקוי יסודי למחשב מוירוסים כדי להיות בטוחה אם זה חשוב לך
ניקוי יסודי אמיתי זה שימוש בכמה תוכנות וזמן ארוך - תלוי כמה ג'יגה תפוס במחשב
תתחילי עם Malwarebytes Anti - Malware
יש גירסא חינמית שיכולה לעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה