הצילו!! מזון מורעל/מקולקל!

• הוסף לסימניות
:eek: :eek: :eek:

קנינו חב' שניצל תירס מחברה ידועה,

כל בני המשפחה שאכלו מהנ"ל נתקפו בכאבי בטן עזים ובחילות וכו', והנ"ל עלה כל הזמן.

פעמים רבות אוכלים אצלנו את המוצר הנ"ל וזה אף פעם לא קרה.

ניסיתי אתמול גם אני לאכול מהנ"ל, כשעה לאחר מכן התחלתי להרגיש רע מאד, בחילות קשות וכאבי בטן איומים, והרגשה כללית רעה עד כדי עילפון, שקלנו לפנות למיון. המצב פשוט היה קטסטרופה (וזה מוצר שאני חיה עליו והיה תמיד בסדר)

עדיין לא התאוששתי ואני מרגישה גרוע מאד.

האם יש מעבדות לבדיקת מזון או משהו דומה, שאפשר לשלוח מהמוצר לבדיקה???

מובן שאנו שוקלים תביעה על הסבל שעברנו (ועדיין עוברים) במיוחד שיש לנו ילדים קטנים וזה משפיע על כולם.

האם מישהו מתמצא בעניין? לאן ניתן לשלוח את המוצר לבדיקה אובייקטיבית?

(ברור שאם נשלח אותו לחברה, אף אם ימצאו משהו הם כמובן לא יודו בכך)

• הוסף לסימניות
תכירי סלמונלה, כנראה שזאת הבעיה היא מגיעה מתנאי הגיינה גרועים במזון.
לכו לרופא תאבחנו מה הבעיה ועם זה תגישו תביעה, תשמרו את האריזה והמוצר (יש עליהם תאריך ושעת ייצור שזה חשוב) והם ישלחו את זה לבדיקה.

מה כתבתי הוא על סמך ניסיון העבר רק שאצלינו זה היה כל המשפחה המורחבת כולל החתן ומשפחתו שהיו צריכים להיות באולם 3 ימים אחר כך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;615636:

ניסיתי אתמול גם אני לאכול מהנ"ל, כשעה לאחר מכן התחלתי להרגיש רע מאד, בחילות קשות וכאבי בטן איומים, והרגשה כללית רעה עד כדי עילפון, שקלנו לפנות למיון. המצב פשוט היה קטסטרופה (וזה מוצר שאני חיה עליו והיה תמיד בסדר)

מובן שאנו שוקלים תביעה על הסבל שעברנו (ועדיין עוברים) במיוחד שיש לנו ילדים קטנים וזה משפיע על כולם.

עוד לפני התביעה וה'ים' של הדולרים שתרוויחו ממנה.... - - -
אם את חוששת להרעלה,ויש לך ילדים קטנים - היית צריכה מיד לפנות למיון או לרופא לפחות...
דבר ראשון תדאגי לבריאות של בני המשפחה ולא לכסף שאולי אפשרי להרוויח מהשניצל המקולל...סליחה,המקולקל.

• הוסף לסימניות
צריך לוודא שזה לא בוצ'ליזם.

בד"כ אם האוכל מקולקל ויש קלקול קיבה, אז לא סביר שזה סלמונלה.
סלמונלה לא בא מאוכל מקולקל אלא אוכל שיש בו את החידק הסלמונלה ואפשר
להדבק בזה גם אם האוכל לא מקולקל. כמו למשל ביצי תרנגולות שלעיתים נגועות בסלמונלה.

• הוסף לסימניות
שניצל תירס הולך קפוא, לא?
יש סיכוי שהסופר/חנות השאירו את הסחורה בחוץ עד שהכניסו למקפיא, וזה הפשיר והתחמם ואח"כ זה עבר שוב להקפאה ואז זה התקלקל... וזה לא אשמת החברה א"כ.
דבר ראשון תעשו בדיקות,הכי חשוב, במיוחד עם ילדים.

• הוסף לסימניות
משרד הבריאות ירושלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;615636:

היה לי את זה גם כן פעמיים אחרי שאכלתי את זה בגלל זה אני לא רוצה יותר לגעת בזה אחרי כזה סבל ויסורים שלא יכלתי לישון כל הלילה בגלל זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י art graphik;615966:
שניצל תירס הולך קפוא, לא?
יש סיכוי שהסופר/חנות השאירו את הסחורה בחוץ עד שהכניסו למקפיא, וזה הפשיר והתחמם ואח"כ זה עבר שוב להקפאה ואז זה התקלקל... וזה לא אשמת החברה א"כ.
דבר ראשון תעשו בדיקות, הכי חשוב, במיוחד עם ילדים.
נכון, נכון!!!
וכן במקררים ומקפיאים שמתקלקלים כל יומיים. יש רשתות (שלא אנקוב בשמן) ש"מתמחות" במיוחד בענין הזה.

• הוסף לסימניות
רבותי
מהבוקר אין תגובות
מה הטלפון שלהם?
מה קורה איתם?
הצילו!!!

• הוסף לסימניות
בלי להפחיד אף אחד.

קודם פונים למיון, רק אח"כ פונים לעו"ד.

• הוסף לסימניות
אל תשאלו איזה לילה מסוייט עברנו... אקמול לא עזר כלום. :(

כל הלילה כאבים, והבן שלי בן חצי שנה הקיא וכו' וכו'... אולי זה בגלל שהוא ינק פעם אחת,

(הפסקנו בגלל זה עם ההנקה)

תכננתי ללכת לרופא, אך מרוב חולשה פשוט הלכנו לנוח. אם המצב לא ישתפר נלך לרופא.

האם יש למישהו מס' טלפון של מעבדה לבדיקת מזון? למי צריך לפנות עם המוצר לבדיקה?

תודה לכולם!!!

• הוסף לסימניות
תזמיני רופא הביתה!
לא הייתי מחכה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה