הצילו מחרפת רעב! דחוף!

• הוסף לסימניות
הבת שלי עברה הבוקר עקירת שתי שיניים כשבסיומם נאסר עליה לאכול מאכלים קשים, רק רכים.
ריסקתי לה מרק ירקות שהכנתי במיוחד עבורה, אבל היא לא אהבה, לכן שתתה רק את הנוזלים של המרק. הכנתי לה פודינג ואכלה מחצית הצלחת, אכלה גם שני יוגורטים, קצת במבה ומעט גרבר שנשאר לי מהקטנצ'יק, וזה הכל. זה מה שאכלה מאתמול בלילה!
היא מסתובבת לי כאן מורעבת ולא מסוגלת להרדם, ואין לי בדל רעיון איזה מאכל רך לתת לה על מנת שלא תלעס!
הצילו!!!

• הוסף לסימניות
היא אוהבת ירקות? אפשר לאדות אותם, ואחר כך לרסק במזלג.
משילוב של גזר - קישוא - בטטה - קולרבי - למשל, מתקבל משהו טעים. הזדמן לי לאחרונה לטעום. - כדאי להוסיף גם תפו"א, שיהיה יותר משביע.
אפשר לערבב עם אורז. לכאורה לא צריך ללעוס.
החלמה מהירה!

• הוסף לסימניות
למעוך פירה עם הרבה מים יחסית.

• הוסף לסימניות
דיסת סולת אמורה להשביע.
(זו אותה הילדה מהאשכול על טיפולי שיניים בהרדמה מלאה?)

• הוסף לסימניות
אוסף ירקות היא לא אוהבת, אבל פירה זה רעיון מצוין, מה גם שזה מתבשל מהר. תודה!

• הוסף לסימניות
דיסת קואקר . הוראות הכנה כתובות על האריזה, כדאי להוסיף דבש וסוכר. רפואה שלימה ומהירה!

• הוסף לסימניות
תעשי לה פירה בטטה
זה ממש טעים.
תוסיפי לזה קוביית חמאה. זה בכלל מעדן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;645345:
דיסת סולת אמורה להשביע.
(זו אותה הילדה מהאשכול על טיפולי שיניים בהרדמה מלאה?)
סולת אין לי:eek:
בקשר לשאלתך- עלית עליה, כן.
מסכנה, היא היתה בצום מהלילה הקודם -ואחרי הטיפול נאסר עליה לאכול, אוף.
אבל מי ששואל לגבי הטיפול בהרדמה- זה שווה, אחרי הלחץ והחשש והכל- באה ב"ה השמחה הגדולה והרווחה שגמרנו עם זה.
אבל היו הרבה תפילות כל הזמן.

• הוסף לסימניות
טוב, אני צופרת צפירת הרגעה- העייפות הכריעה והיא נרדמה (לא לפני שריסקתי לה שני וופלים על פי בקשתה והיא אכלה אותם, גם תפוחי האדמה מתבשלים לפירה כך שאם היא תתעורר באמצע הלילה יהיה לי מה לשלוף.)
תודה רבה רבה לכולכם ורק בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
צימעס.
בטטה אפויה בתנור עם שמן

• הוסף לסימניות
אצלנו בבית לא היינו אוהבים לאכול ירקות במרק אז אמא שלי פיתחה שיטה שבה לא היינו מרגישים את הירקות במרק: מכינים מרק ירקות רגיל, אחרי שהוא מתבשל פשוט שמים אותו בבלנדר (או מכניסים בלנדר מוט לתוך הסיר) עד שכל הירקות נקצצים דק דק והמרק נהיה סמיך ומשביע.

נראה לי כדאי לך לנסות את זה, הרבה יותר טעים מאשר מרק עם ירקות מרוסקים במזלג. אם תוסיפי קצת שקדי מרק הילדה בכלל תחגוג...

חוץ מזה אפשר כמובן להכין פירה, דייסות, גבינות, מעדנים ואפילו פתי-בר שנהיה רך כשטובלים אותו בתה ירגיע צורך לנשנוש...
תוך יומיים החינכיים מתאוששות בדר"כ כך שזה לא להרבה זמן.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה